Τήνος: Στον Κορυδαλλό ο 90χρονος μετά από το έγκλημα για μια θέση πάρκινγκ – Όσα είπε στην απολογία του

Τήνος: Στον Κορυδαλλό ο 90 χρόνος που δολοφόνησε για μια θέση πάρκινγκ

Μια δολοφονία που έγινε μετά από ένα τσακωμό για μια θέση πάρκινγκ και συγκλόνισε την χώρα. Ο 90χρονος πυροβόλησε έναν 52χρονο για μια θέση πάρκινγκ, το στυγερό έγκλημα συνέβη στην Τήνο.

Στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να μεταφερθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 90χρονος από την Τήνο, ο οποίος ομολόγησε την δολοφονία του 52χρονου διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του νησιού.

Να υπενθυμίσουμε ότι το βράδυ της Τρίτης, ο ηλικιωμένος άνδρας μετά την απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας, με το σκεπτικό ότι υπάρχει κίνδυνος τέλεσης και νέου εγκλήματος. Ο ηλικιωμένος άνδρας κατά τη διάρκεια της απολογίας του ομολόγησε την πράξη του το μοιραίο μεσημέρι της Κυριακής, υποστηρίζοντας ότι δεχόταν συνεχώς προκλήσεις από το θύμα.

Τι είπε στην απολογία του ο 90χρονος δράστης που δολοφόνησε για μια θέση πάρκινγκ

«Θυμάμαι να παίρνω το κυνηγετικό μου όπλο μόνο και μόνο για εκφοβισμό και να τον κάνω να σταματήσει να με βρίζει. Δεν μπορώ να θυμηθώ πως πάτησα την σκανδάλη», δήλωσε ενώπιον της ανακρίτριας ο 90χρονος άνδρας, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του logotypos.gr.

Μάλιστα, επικαλέστηκε το προχωρημένο της ηλικίας του, τονίζοντας ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, μεταξύ των οποίων και γεροντική άνοια, ζητώντας παράλληλα την ψυχιατρική του εξέταση.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα