Το χρονικό της φρίκης στη Βέροια: Η μητέρα είπε «πάω για ρεβεγιόν» και έριξε το βρέφος της στον Αλιάκμονα

Βέροια: Τα τελευταία λόγια που είπε η 28χρονη πριν πετάξει το μωρό

Δεν μπορεί να το χωρέσει ο ανθρώπινος νους για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μια 28χρονη μητέρα έριξε το μωρό της, ένα κοριτσάκι μόλις 11 μηνών, στο φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια.

Η 28χρονη μεγάλωνε το παιδί μαζί με τους γονείς της, καθώς δεν διατηρεί σχέσεις με τον πατέρα του μωρού.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο Newsbomb.gr ότι η 28χρονη έφυγε το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς από το σπίτι της λέγοντας στους γονείς της «πάω να κάνω ρεβεγιόν».

Μαζί της πήρε το βρέφος.

Βέροια: Η 28χρονη γύρισε σπίτι χωρίς το μωρό

Όταν το πρωί της Πρωτοχρονιάς γύρισε πίσω, οι γονείς της αντιλήφθηκαν ότι δεν έχει μαζί της το μωρό και, αμέσως, ανησύχησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να τη ρωτούν που βρίσκεται το παιδί και τότε εκείνη απαντούσε, για ώρες, πράγματα που δεν βοηθούσαν την έρευνα και δεν κατέληγαν σε κάποιο συμπέρασμα.

Το γεγονός ότι δεν ομολογούσε είχε ως αποτέλεσμα να χρειαστεί να περάσουν πολλές ώρες μέχρι να εντοπιστεί το μωρό.

Κάποια στιγμή, η 28χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι πήγε βόλτα με το μωρό στο ποτάμι, προσδιορίζοντας ένα συγκεκριμένο σημείο.

Τότε οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την έρευνα στο φράγμα του Αλιάκμονα μέχρι που τελικά χθες το βράδυ εντοπίστηκε το μωρό νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 28χρονη αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί πολλές φορές (περίπου 10) κατά το παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι της είχε χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή, την οποία το τελευταίο διάστημα είχε σταματήσει να λαμβάνει.

Η μητέρα συνελλήφθη και οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική

Η 28χρονη έχει συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική για πραγματογνωμοσύνη, ενώ αναμένονται οι σχετικές εντολές από τον εποπτεύοντα Εισαγγελέα.

Related posts

Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Νεκροί και οι δύο, την ίδια ώρα, σε άλλο μέρος: Η μοίρα χτύπησε αλύπητα δύο οικογένειες – Στα μαύρα τα Χανιά

Έρχεται ακpαίος σεισμός και στην Ελλάδα; Η προειδοποίnση Έλληνα σεıσμολόγου – «Θα είναι μεγασεισμός “τέpας”»