Το χρονικό της τραγωδίας στο Παγκράτι: Δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ η γειτόνισσα της 36χρονης που έπεσε από το μπαλκόνι

Παγκράτι: Αδιανόητη τραγωδία με νεκρή μια μητέρα 36 ετών

Δεν χωράει ανθρώπινος νου την τραγωδία που συνέβη στο Παγκράτι με μια νεαρή μητέρα, μόλις 36 ετών να χάνει την ζωή της πέφτοντας καταλάθος από το μπαλκόνι ύψους 15 μέτρων.

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την τραγωδία που σημειώθηκε προχθες αργά το απόγευμα στην περιοχή του Παγκρατίου στην Πλατεία Πλυτά όπου μια 36χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών βρήκε τραγικό θανατο πέφτωντας από ύψος 15 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα που άνοιξε στην 36χρονη την πόρτα της δεν έχει συνέλθει ακόμα από το σοκ καθώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η γειτόνισσα της βρήκε τον θάνατο πέφτωντας στο κενό της πολυκατοικίας που μένουν.

Η γυναίκα καθόταν στο σπίτι της όταν η 36χρονη γειτόνισα της της χτύπησε την πόρτα και της ζήτησε να πηδήξει το μπαλκόνι της καθώς η πόρτα της είχε κολλήσει και δεν ξεκλείδωνε.

Τι ακριβώς συνέβη στο Παγκράτι με την 36χρονη

Εκείνη δέχτηκε να εξυπηρετήσει την γειτόνισσα της χωρίς να συνειδητοποιήσει την επικινδυνότητα αυτού του εγχειρήματος καθώς στο παρελθον είχε κάνει ξανά παρόμοια πράξη.

Όμως ο χάρος καιροφυλακτούσε και περίμενε το λάθος της 36χρονης μητέρας προκειμένου να την πάρει κοντά του στο μεγάλο ταξίδι.

Όταν μπήκαν ολοι στο αυτοκίνητο, η 36χρονη συνειδητοποιήσε πως ξέχασε μια τσάντα των παιδιών και ανέβηκε στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου να την πάρει.

Όταν η μητέρα έφτασε στην εξώπορτα της να ανοίξει την πορτα, για κάποιον λόγω δεν μπορούσε να ξεκλειδώσει το διαμέρισμα της και αγχώθηκε.

Τότε χτύπησε το κουδούνι της γειτόνισσας και την παρακάλεσε να σκαρφαλώσει από το μπαλκόνι της και να βγει στο δικό της όπως και έγινε.

Η 36χρονη, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες των γειτόνων της, στο παρελθόν είχε πηδήξει πάλι από μπαλκονι σε μπαλκόνι χωρίς ωστόσο να δυσκολευτεί αυτήν την φορά όμως δεν ήταν το ίδιο και η άτυχη γυναίκα παραπάτησε καθώς φορούσε μόνο τις παντόφλες της και έπεσε στο κενό από ύφος 15 μέτρων.

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό