Το «ευχαριστώ» του Ενές Καντέρ στην Ελλάδα για τη βοήθεια στην Τουρκία: «Αυτό θα πει αδελφοσύνη»

Ενές Καντέρ: Τα λόγια του μπασκετμπολίστα για την καταστροφή στην Τουρκία

Την ευγνωμοσύνη του εξέφρασε, Ενές Καντέρ, για την αποστολή ομάδων διάσωσης από την Ελλάδα, προκειμένου να βοηθήσουν τον τουρκικό λαό, μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε τη χώρα.

«Το πρώτο που είδα και με χαροποίησε ήταν ότι η Ελλάδα έστειλε ομάδες διάσωσης για να βοηθήσει τον τουρκικό λαό. Αυτό δείχνει ότι ο ελληνικός λαός νοιάζεται για την Τουρκία. Όταν άκουσα ότι η Ελλάδα στέλνει βοήθεια διάσωσης στην Τουρκία, είπα πως αυτό θα πει αδελφοσύνη, αυτό θα πει οικογένεια. Σέβομαι τα πάντα που έχουν να κάνουν με την Ελλάδα» είπε αρχικά μιλώντας στο Mega.

Όπως όλοι γνωρίζουν, η κατάσταση είναι σπαρακτική. Άκουσα τα νέα για τον σεισμό χθες το βράδυ στις ειδήσεις και μόλις το άκουσα ράγισε η καρδιά μου. Ξεκίνησα να προσεύχομαι για τους αθώους ανθρώπους εκεί καθώς χιλιάδες πέθαναν, ενώ υπάρχουν ακόμα αγνοούμενοι» είπε.

«Οι συγγενείς μου ζουν στο δυτικό μέρος της Τουρκίας, οπότε δεν έχω κάποιον συγγενή μου εκεί. Δεν μου επιτρέπουν να τηλεφωνήσω σε κανέναν στην Τουρκία, λόγω του Ερντογάν, ακόμη και για την οικογένειά μου, έπρεπε να πάρω τηλέφωνο τον αδελφό μου που ζει εκτός Τουρκίας και να τον ρωτήσω αν κάποιος από την οικογένεια ή τους φίλους, έπαθε κάτι από τον σεισμό», ανέφερε επίσης.

Το «ευχαριστώ» του Ενές Καντέρ στην Ελλάδα για τη βοήθεια στην Τουρκία: «Αυτό θα πει αδελφοσύνη»

Ενές Καντέρ: «Οι χειρότερη καταστροφή που συνέβη στην Τουρκία»

Ο Καντέρ, ο οποίος έχει επικηρυχθεί από τον Ερντογάν, τόνισε επίσης: «Στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να πάρω καν τηλέφωνο. Από όσα βλέπω στα social media όλοι κάνουν το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσουν τους ανθρώπους. Είναι προφανώς από τις χειρότερες φυσικές καταστροφές που συνέβησαν ποτέ στην Τουρκία. Έχω μία οργάνωση μέσα από την οποία βοηθώ τον κόσμο εκεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όχι μόνο στην Τουρκία, αλλά και στη Συρία και σε όλους τους ανθρώπους που έχουν πληγεί. Γιατί, όποτε μιλάω για τα προβλήματα της χώρας μου, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μου αρέσει η Τουρκία. Την αγαπώ»

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo