Το Ιπποκράτειο θα πληρώσει 500.000€ για τη νεκρή μεσίτρια στη Θεσσαλονίκη

by Αντώνης Βαλμάς

Ιπποκράτειο: Θα δώσει αποζημίωση 500.000 ευρώ

Ιπποκράτειο: «Δεν υπάρχει κάποιο υλικό αντάλλαγμα που θα μπορούσε να απαλύνει τον πόνο τριών ανηλίκων παιδιών που χάνουν με τέτοιον πρωτοφανή τρόπο τη μητέρα τους. Επίσης, μιας μητέρας που χάνει το μοναχοπαίδι της, η γιαγιά των παιδιών. Και επίσης και εμού, ως συζύγου που έχασα μια εξαίρετη και νεότατη σύζυγο».

Αποζημίωση 500.000 ευρώ καλείται να πληρώσει το Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης στην οικογένεια της 36χρονης μεσίτριας. Της μεσίτριας που τον Απρίλιο του 2017 πήγε στο νοσοκομείο για μία αφαίρεση κιρσών στα πόδια και κατέληξε νεκρή.

Ιπποκράτειο: Θα πληρώσει 500.000 για τη νεκρή μεσίτρια

Για τον θάνατό της καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη ο τότε 39χρονος αγγειοχειρουργός. Ο γιατρός όταν κατάλαβε ότι τα ισχυρά φάρμακα που της είχε χορηγήσει προκάλεσαν τον θάνατό της, μετέφερε τη σορό της σε ερημική περιοχή της Χαλκιδικής. Μάλιστα την πέταξε στον γκρεμό.

«Η αγάπη μου στην Ντιάνα, τη γυναίκα μου, ήταν τόσο μεγάλη που μου δίνει ακόμα δύναμη να αντέξω πολύ περισσότερα και για περισσότερα χρόνια. Σαν να είναι κάθε μέρα κοντά μας… Κάθε μέρα τη βλέπουμε στις φωτογραφίες, τη μελετάμε, και τα παιδιά… Δεν υπάρχει, δηλαδή, μέρα που να μην είναι η Ντιάνα μέσα στο σπίτι. Κάθε μέρα με την Ντιάνα ήταν μια ιδανικά όμορφη ημέρα για όλους μας».

Η οικογένειά της κατέθεσε την αγωγή κατά του νοσοκομείου ζητώντας τότε 5 εκατ. ευρώ. Τελικά το ποσό που εκδικάστηκε είναι 500.000.

«Θα περίμενα, όμως, η απόφαση να ήταν προσωρινά εκτελεστή, έτσι ώστε τα δύο νεαρά αγόρια, οι γιοι της Ντιάνας, οι οποίοι είναι σήμερα 18 και 20 ετών, να μπορούσαν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα σπουδών τους. Αντ’ αυτού είναι υποχρεωμένα εκ των πραγμάτων να εγκαταλείψουν πρώιμα τις σπουδές τους, τα όνειρα σπουδών που έχουν και να ριχτούν στη βιοπάλη για να βιοποριστούνε».

Το μόνο βάλσαμο για την οικογένεια, είναι το γεγονός ότι ο δολοφόνος της είναι στη φυλακή.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα