Το λάθος που την «έκαψε»: Έτσι την πάτησε η Εύα Καϊλή και τώρα προσπαθεί να τα μαζέψει

Εύα Καϊλή: Τώρα προσπαθεί να αλλάξει την κατάθεση της

Η Εύα Καϊλή ετοιμάζεται για την απολογία της σε ανακριτές και δικαστές στις 22 Δεκεμβρίου, μέσα από τις φυλακές Χάρεν. Η Ευρωβουλευτής όμως βρίσκεται σε δεινή θέση αφού θα πρέπει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Ένα από τα βασικά αγκάθια που πρέπει να αντιμετωπίσει η ευρωβουλευτής είναι το μέρος της κατάθεσής της στο οποίο δήλωσε ότι γνώριζε ότι είχαν χρήματα οι βαλίτσες που είχε φέρει ο σύζυγός της Φραντσέσκο Τζόρτζι και παρόλα αυτά δεν απευθύνθηκε στις βελγικές αρχές αλλά ζήτησε από τον πατέρα της να μεταφέρει, κατά τα λεγόμενά της, τη βαλίτσα με τα χρήματα στον Παντσέρι.

Εύα Καϊλή: Πως θα διορθώσει την κατάθεση της

Μάλιστα οι κινήσεις της αυτές έγιναν αφότου έμαθε ότι συνελήφθη ο σύντροφός της. Η πλευρά των συνηγόρων της αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου θα υποστηρίξει ότι μεταφέρθηκε λάθος η κατάθεση της Εύας Καϊλή και ότι δε γνώριζε πως υπήρχαν χρήματα στη βαλίτσα αλλά το «υπέθετε».

Παράλληλα θα υποστηρίξουν ότι επειδή εμπλέκονται και άλλες χώρες στο σκάνδαλο, όπως το Μαρόκο, η ίδια δεν είχε καμία ανάμειξη, η ίδια είχε επισκεφτεί μόνο το Κατάρ και δε θα μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν, ούτε να καταστρέψει στοιχεία αφού οι αρχές έχουν κατάσχει τον υπολογιστή και το κινητό της.

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο