Το μεγάλο κόλπο των δολοφόνων: Γι’ αυτό δεν βρήκαν καθόλου ίχνη τους στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά

Γλυκά νερά δολοφόνοι: Γι' αυτό δεν βρήκαν τα ίχνη τους

Γλυκά νερά δολοφόνοι: Γι’ αυτό δεν βρήκαν τα ίχνη τους

Γλυκά νερά δολοφόνοι: Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως για την στυγερή δολοφονία στα Γλυκά Νερά. Σε απόσταση αναπνοής, βρίσκονται οι αρχές, οι οποίες ολοένα και πλησιάζουν στην εξιχνίαση του φοβερού εγκλήματος. Ένας από τους τρεις ληστές, έχει μπει στο μικροσκόπιο και είναι ένα βήμα πριν τη σύλληψη.

Σύμφωνα με τα νέα ρεπορτάζ, όλα τα στοιχεία που υπάρχουν ως τώρα δείχνουν ότι η η ΕΛ.ΑΣ πρόκειται να ανακαλύψει τον αρχηγό της συμμορίας. Τα βλέμματα των ειδημόνων έχουν επικεντρωθεί σε έναν ύποπτο αλβανικής καταγωγής, ύψους 1.70μ και γεροδεμένο.

Η αποκάλυψη που έφερε στη δημοσιότητα το «Φως στο Τούνελ», ότι ο εκπαιδευτής του πιλότου είχε παρόμοια εμπειρία με ληστεία και βασανισμό της συζύγου του, δείχνει ότι οι κακοποιοί είναι σεσημασμένοι και επιδίδονται σε αντίστοιχες εγκληματικές ενέργειες αρκετό καιρό.

Με το πέρασμα του καιρού η αδίστακτη συμμορία, έγινε πιο οργανωμένη και προσεκτική στην κάθε λεπτομέρεια, φροντίζοντας να καλύπτουν τα ίχνη τους.

Γλυκά νερά δολοφόνοι: Γι' αυτό δεν βρήκαν τα ίχνη τους

Το μοναδικό στοιχείο της αστυνομίας για το στυγερό έγκλημα και το κόλπο των δολοφόνων

Ένα αποτύπωμα παπουτσιού στον χώρο, είναι από τα ελάχιστα στοιχεία που υπάρχουν στην έρευνα της Ασφάλειας. Το στοιχείο βρίσκεται στον μικρό τοιχίο, ακριβώς δίπλα από το παράθυρο μέσα από το οποίο εισέβαλαν οι ληστές. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν, πως είναι από παπούτσι με τράκτορες, σαν κι αυτά που χρησιμοποιούν οι ορειβάτες στις αναβάσεις. Τα παπούτσια αυτά είναι ιδιαίτερα ελαστικά και ελαφριά και δεν αφήνουν πολλά αποτυπώματα λόγω του υλικού κατασκευής τους.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo