Το μυστήριο με το πανάκι της Ίριδας: Η κατάθεση του Ηλιάδη τα φέρνει όλα στο φως και τα μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μήνυμα για να πάρει πίσω το πανάκι της Ίριδας

Το μυστήριο με το πανάκι της Ίριδας καθώς και η επιμονή της κατηγορούμενης να το πάρει πίσω έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά. Ο γιατρός Ηλιάδης δίνει στη δημοσιότητα τα μηνύματα που είχε λάβει από τη Ρούλα Πισπιρίγκου και ρίχνει λίγο «φως» στην υπόθεση.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου σε ανύποπτο χρόνο στις 9 Μαϊου 2021, είχε στείλει μήνυμα σε ανύποπτο χρόνο στον Μάνο Δασκαλάκη σχετικά με το συγκεκριμένο πανάκι του μικρού παιδιού και του ζητούσε το τηλέφωνο της Αγγελικής Τσιόλα, χωρίς να εξηγεί ως τότε τον λόγο που ήθελε πίσω το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στείλε μου το τηλέφωνο της Τσιόλα. Θέλω να μου δώσει το πανάκι της μπέμπας πίσω.

Μάνος Δασκαλάκης: Τι αναλαμπή είναι αυτή;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είδα ένα όνειρο ότι κάτι έκαναν στο πανάκι και θέλω να το πάρω πίσω.

Η κατάθεση του Ανδρέα Ηλιάδη στη δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Μοιράστηκα με τους συναδέλφους μου τους προβληματισμούς μου, μεταξύ άλλων και με την κυρία Τσιόλα. Δεν μου φαίνονταν λογικοί οι θάνατοι των δύο άλλων παιδιών και τη ρώτησα τι με συμβουλεύει. Μου συνέστησε να περιμένω να γίνει ο γονιδιακός έλεγχος.

Μου είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να είσαι κοντά στην οικογένεια».

Ήταν κάτι το οποίο κράτησα με ευλάβεια. Σε αυτήν την επίσκεψη της κυρίας Τσιόλα στη Μονάδα, για κάποιο λόγο, πίσω από την πόρτα βρισκόταν η μητέρα της Τζωρτζίνας. Όταν άνοιξε την πόρτα η κυρία Τσιόλα για να φύγει, η μητέρα της Τζωρτζίνας ήταν ακόμη εκεί. Μου είπε: «Κύριε Ηλιάδη, τα άκουσα όλα». Της είπα πολύ ευγενικά “δεν έχετε το δικαίωμα, δεν θα σας λέω τι συζητάω με τους συνεργάτες μου, είναι κάτι που δεν σας αφορά”».

Τα λεγόμενα του κυρίου Ηλιάδη επιβεβαιώθηκαν από την ίδια την αδερφή της Πισπιρίγκου η οποία στην κατάθεσή της είχε αναφέρει:

«Δεν γνώριζα τότε ότι είχε ζητήσει το πανάκι πίσω. Εκ των υστέρων το έμαθα όταν βγήκε στη δημοσιότητα και τη ρώτησα σχετικά με αυτό. Μου είπε ότι το ζήτησε γιατί είχε ακούσει έναν διάλογο μεταξύ Ηλιάδη και Τσιόλα. Η Ρούλα πίστευε ότι ο Ηλιάδης είχε εμμονή μαζί της, κάτι που πίστευε και ο Μάνος. Η Ρούλα πίστευε ότι θα έκαναν κάτι περίεργο με το πανάκι. Δεν τη ρώτησα τι εννοούσε με το «κάτι περίεργο», ούτε ρώτησα τι συζήτηση είχαν Ηλιάδης – Τσιόλα».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα μηνύματα αγάπης προς τον Ανδρέα Ηλιάδη

Σοκ έχουν προκαλέσει στο πανελλήνιο οι πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου προς τον εντατικολόγο, Ανδρέα Ηλιάδη για μεταφορά οργάνων.

Μέσα σε αυτό το χάος της συγκεκριμένης υπόθεσης με τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα και μετά τους ισχυρισμούς του γνωστού ποινικολόγου ερωτηματικό προκαλούν οι πράξεις και τα μηνύματα της Πισπιρίγκου προς τον κ. Ηλιάδη.

Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2023 του είχε κάνει δώρο ένα ακριβό ρολόι, το οποίο ο ίδιος είχε αρνηθεί να δεχθεί.

Επιπλέον τα SMS που έστελνε την περίοδο που η Τζωρτζίνα βρισκόταν στο νοσοκομείο είναι αντιφατικά με τα όσα ακούγονται στο δικαστήριο.

Στις 5 Ιουνίου 2021 η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Ανδρέας Ηλιάδης είχαν την εξής συζήτηση:

Πισπιρίγκου: Εντάξει γιατρέ μου, θέλετε να κάνω αίτηση για αντίγραφο ιατρικού φακέλου πλήρες με όλες τις εξετάσεις;

Ηλιάδης: Θα ήταν χρήσιμο, ναι, για όλους μας

Πισπιρίγκου: Οκ, θα το κάνω εγώ σήμερα. Καλή σας ξεκούραση και χαίρομαι πάρα πολύ που θα έρθει η κόρη μας στα χέρια σας πάλι. Να έχετε ένα όμορφο Σάββατο

Σε ένα από τα μηνύματά της στις 24 Σεπτεμβρίου 2021, η μητέρα έγραφε:

«Καλησπέρα σας. Πολλά μπράβο σας για ακόμη μία φορά, αν και με βλάβες καταφέρατε να είναι πλάι στους γονείς του. Συγχαρητήρια, έχετε άγρια χέρια. Καλή σας ξεκούραση, φιλιά από την Τζωρτζίνα».

Στις 22 Οκτωβρίου τον είχε προσκαλέσει στα γενέθλια της Τζωρτζίνας:

«Καλησπέρα σας, τι κάνετε; Κυριακή 31 Οκτωβρίου και ώρα 5 στο κτήμα Άμπελος θα κάνουμε τα γενέθλια της Τζωρτζίνας. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να έρθετε να σβήσετε μαζί τη τούρτα της, γιατί αυτά τα γενέθλια σας ανήκουν, σε εσάς και σε εκείνη».

Στις 30 Νοεμβρίου 2021 η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε μήνυμα στον γιατρό για την ονομαστική του εορτή:

«Χρόνια σας πολλά, με υγεία, να σας έχει ο Άγιος καλά και να σας δίνει δύναμη σε εσάς και την οικογένειά σας. Σήμερα γιορτάζει ο προστάτης της πόλης μας και εσείς είστε ο προστάτης των παιδιών μας. Πολύχρονος. Μάνος, Ρούλα, Τζωρτζίνα».

Related posts

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο

Σuναγερμός στη Μέση Ανατολή πριν λίγо, έγινε αuτό που όλоι φοβоύνται

Ανατριχιαστιές εξελίξεις για τα Τέμπη: Yπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών πριν λίγο