Το σκάνδαλο του βασιλιά Καρόλου: «Απάτησε την Καμίλα με την πεθερά της Σουηδής πριγκίπισσας»

Βασιλιάς Κάρολος: Τι λένε οι φήμες για το ειδύλλιο του 2003

Νέο βασιλικό σκάνδαλο είδε το φως της δημοσιότητας και φέρεται να σχετίζεται με τον βασιλιά Κάρολο και την Καμίλα Πάρκερ. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Bild» επικαλούμενη πηγές της βρετανικής «Mirror», αναφέρει ότι όλα ξεκίνησαν το 2003 σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση, τη στιγμή που ο Κάρολος είχε επίσημα σχέση με τη σύζυγο του και ετοιμάζονταν να την παντρευτεί σε λίγα χρόνια.

Τι ακριβώς συνέβη στην προσωπική ζωή του βασιλιά Καρόλου

Πιο αναλυτικά, η Εύα Μαρία Ο’ Νιλ, μαικήνας της Όπερας του Μονάχου, είχε φιλικές σχέσεις με την πρώην σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, αλλά και τον βασιλιά Κάρολο Γ. Κι ενώ ο Κάρολος απολάμβανε τον έρωτά του με την Καμίλα, το 2003 η Εύα τον προσκάλεσε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, και εκείνος αποδέχθηκε την πρόσκληση «προς δυσαρέσκεια της Καμίλα», όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Mirror».

Αν και έχουν διαψεύσει τη φημολογούμενη σχέση, τόσο ο βασιλιάς Κάρολος όσο και η Εύα, οι φήμες οργιάζουν καθώς η πεθερά της πριγκίπισσας δεν έχει μέχρι στιγμής απαντήσει στο αίτημα της γερμανικής εφημερίδας να προβεί σε σχόλιο.

Σημειώνεται, ότι η Εύα Μαρία Ο’ Νιλ, γεννήθηκε το 1940 στην Αυστρία. Παντρεύτηκε και χώρισε τέσσερις φορές, ενώ συνολικά έχει τρία παιδιά από τρεις διαφορετικούς άνδρες: την Τατιάνα, τη Νατάσα και τον Κρίστοφερ και εννέα εγγόνια.

Related posts

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη