Το συγκλονιστικό μήνυμα της Κατερίνας Ζαρίφη: «Δεν πιάνει πια χώρο η χοντρή της τάξης σου»

by Τόνια Τζαφέρη
Το συγκλονιστικό μήνυμα της Κατερίνας Ζαρίφη: «Δεν πιάνει πια χώρο η χοντρή της τάξης σου»

Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν πιάνει πια χώρο η χοντρή της τάξης σου»

Κατερίνα Ζαρίφη: Το Πανελλήνιο έχει συγκλονίσει και ο αιφνίδιος θάνατος της 14χρονης Γωγώς. Στην Επανωμή Θεσσαλονίκης. Η οποία αποφάσισε να προβεί σε χειρουργείο για την παχυσαρκία. Προκειμένου να αποφύγει τα σχόλια για τα κιλά της. Δυστυχώς το άτυχο κορίτσι δεν τα κατάφερε, καθώς έγινε χειρουργικό λάθος. Βυθίζοντας την χώρα σε θλίψη. Με τις εικόνες από την επικήδειο ακολουθία της να είναι σπαρακτικές.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της 14χρονης που πέθανε από σηπτικό σοκ

Η Κατερίνα Ζαρίφη έθιξε τον τραγικό χαμό της 14χρονης Γωγώς σκιαγραφώντας τα αίτια του θανάτου της με βαθιά κοινωνική σκοπιά.

Το μόλις 14 χρονών κορίτσι έφυγε από την ζωή από ιατρικό λάθος, όπως καταγγέλλει ο πατέρα της Πάτερ Βησσαρίων Καντούνης. Στη Γωγώ τοποθετήθηκε γαστρικός δακτύλιος γιατί ήθελε να απαλλαγεί από τα περιττά της κιλά. Το κοριτσάκι μετά από δύο μέρες κατέληξε, αφού υπέφερε από φρικτούς πόνους. Γιατί όμως η μικρή Γωγώ να υποβάλλει τον εαυτό της σε μία τέτοια διαδικασία εξ αρχής.

Το συγκλονιστικό μήνυμα της Κατερίνας Ζαρίφη: «Δεν πιάνει πια χώρο η χοντρή της τάξης σου»

Η Κατερίνα Ζαρίφη μέσα από μία ανάρτησή της στο instagram απάντησε σε αυτό το ερώτημα δείχνοντας με το δάχτυλο τους ηθικους αυτουργούς. Δήλωσε λοιπόν πως η Γωγώ δεν άντεξε την κοροϊδία για το σώμα της από τους συμμαθητές της. Στην Γωγώ έμαθαν από νωρίς “να μην αντέχει τον εαυτό της” σε σημείο πού “δεν ήθελε πια να φοράει τον εαυτό της”. Η Κατερίνα Ζαρίφη έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους για εκείνη άσκησαν ψυχολογική πίεση στο νεαρό κορίτσι για τα παραπάνω κιλά του: “Δεν πιάνει χώρο “η χοντρή” της τάξης σου. Σου άδειασε την γωνιά”.

Αναλυτικά η δημοσίευση της Κατερίνας Ζαρίφη