Το τεστ DNA τα είπε όλα: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα για την 22χρονη που λέει ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν Μακάν

Μαντλίν Μακάν: 22χρονη Πολωνή ισχυρίζεται ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν Μακάν

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της Ματλίν Μακάν και πλέον με νέες αποκαλύψεις μία 22χρονη Πολωνή, ισχυρίζεται ότι είναι το εξαφανισμένο κορίτσι. https://youtu.be/7-OfvCMQS_M

Εξελίξεις υπάρχουν στην εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν, που απήχθη πριν 16 χρόνια από το κρεβάτι της στο πορτογαλικό θέρετρο, Πράια ντα Λουζ.

Ένα νέο κεφάλαιο έρχεται να προστεθεί στην πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν καθώς μία 22χρονη από την Πολωνία ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις με βάση τις οποίες είναι το κορίτσι που αγνοείται από τις 3 Μαΐου 2007.

Οι γονείς της Τζούλια Βέντελ υποστηρίζουν ότι βρίσκεται υπό ψυχιατρική παρακολούθηση, την ώρα που ισπανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι τα πρώτα βιομετρικά τεστ από ειδικούς για να αποδειχθεί αν όντως είναι η Μαντλίν, έχουν βγει αρνητικά.

«Είμαι πάρα πολύ αγχωμένη. Δεν ξέρω τι να πω. Θέλω μόνο να σας ευχαριστήσω για την στήριξη και τη βοήθειά σας».

Η Τζούλια Βέντελ θα ήθελε να είναι η αγνοούμενη Μαντλίν. Η 22χρονη από την Πολωνία άνοιξε και το πάλι τραύμα της οικογένειας της μικρής Μαντλίν που χάθηκε ανεξήγητα πριν από 15 χρόνια μέσα από δωμάτιο ξενοδοχείου στο Αλγκάβρε της Πορτογαλίας.

Μαντλίν Μακάν: Τι λένε οι γονείς της 22χρονης

Η Τζούλια ισχυρίζεται ότι έχει τα ίδια σημάδια με την Μαντλίν αλλά προσπερνά το γεγονός ότι δεν της μοιάζει ιδιαίτερα, ότι δεν έχουν καν την ίδια ηλικία.

Οι γονείς που έχουν την κηδεμονία της Βέντελς «έσπασαν» τη σιωπή τους.

«Πάντα προσπαθούσαμε να κατανοήσουμε τυχόν καταστάσεις που συνέβαιναν με την Τζούλια. Πολυάριθμες θεραπείες, φάρμακα, ψυχολόγοι και ψυχίατροι – όλα αυτά παρασχέθηκαν στην Τζούλια. Δεν έμεινε μόνη της. Οι απειλές της Τζούλιας εναντίον μας, τα ψέματα και οι χειρισμοί της, οι δραστηριότητες της στο Διαδίκτυο. Τα είδαμε όλα αυτά και προσπαθήσαμε να τα αποτρέψουμε, να τα εξηγήσουμε, της ζητήσαμε να σταματήσει».

Η Τζούλια έχει τρεις διαφορετικούς λογαριασμούς στο διαδίκτυο ενώ το προφίλ της βρίσκεται και σε σελίδες με ερωτικό περιεχόμενο.

Οι γονείς της Μαντλίν έχουν ζητήσει ήδη να διεξαχθεί τεστ DNA προκειμένου να μην υπάρξει καμία αμφιβολία για την 22χρονη.

«Ακόμα και αν δεν είμαι η Μαντλίν νομίζω ότι η αστυνομία πρέπει να το ερευνήσει. Δεν είμαι 100% σίγουρη χωρίς τεστ DNA».

Το τεστ DNA τα είπε όλα: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα για την 22χρονη που λέει ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν Μακάν

Μαντλίν Μακάν: Τα πρώτα βιομετρικά τεστ έχουν βγει αρνητικά

Τα βρετανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι 15 χρόνια μετά, η οικογένεια της Μαντλίν Μακάν ξαναζεί τον εφιάλτη χωρίς λόγο.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo