Το θαύμα της ζωής: Η μικρή Μία γεννήθηκε στο Κίεβο στο καταφύγιο εν μέσω βομβαρδισμών

Kίεβο: Γυναίκες γεννούν σε μαιευτήριο – καταφύγιο

Οι μέλλουσες μητέρες στην Ουκρανία πλέον γεννούν σε καταφύγια και όχι στις υποδομές ενός νοσοκομείου… παρά τις συνθήκες όμως, γεγονότα όπως η γέννηση ενός παιδιού σε εμπόλεμη ζώνη, κάνει την ζωή να αποκτά άλλο νόημα και αξία.

Τη δύναμη της ζωής έναντι του ολέθρου που φέρνει ο πόλεμος όπως αυτός που εκτυλίσσεται στην Ουκρανία επιβεβαιώνουν οι ανθρώπινες ιστορίες που έρχονται από το Κίεβο καθώς τις τελευταίες ώρες τουλάχιστον δύο παιδιά γεννήθηκαν στα καταφύγια όπου καταφεύγουν οι κάτοικοι της ουκρανικής πρωτεύουσας για να προστατευθούν από τις εχθροπραξίες που διεξάγονται για αρκετές ώρες.

Η γέννηση στο Κιέβο που συγκίνησε το διαδίκτυο

Πρώτη ήρθε στη ζωή το βράδυ της Παρασκευής η μικρή Μία. Η 23χρονη μητέρα της επρόκειτο να γεννήσει αυτές τις ημέρες και αυτό τελικά συνέβη σε σταθμό του μετρό στο οποίο βρήκε προστασία από την κόλαση του πολέμου.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail τις κραυγές από τους πόνους της γέννας άκουσαν αστυνομικοί που ξεκίνησαν να ψάχνουν ποιος και γιατί φωνάζει. Κατά τις ίδιες πληροφορίες όταν διαπίστωσαν ότι πρόκειται για έγκυο γυναίκα ο ένας εξ αυτών, ο αστυνομικός Μικόλα Σλάπακ, την βοήθησε να φέρει στη ζωή την μικρή Μία.

Μετά τον τοκετό τόσο η 23χρονημητέρα όσο και το νεογέννητο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας τους να είναι καλή.

Όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση της γέννας της Μία έφερε χαμόγελα στους Ουκρανούς με μια γυναίκα να λέει χαρακτηριστικά «η γέννησή σου είναι η ελπίδα σε αυτούς τους ζοφερούς καιρούς».

Related posts

Μαρία Ηλιάκη: «Όταν χάνεις τη μητέρα σου, αισθάνεσαι ορφάνια. Μια μεγάλη μοναξιά. Αυτό ένιωσα»

Νέα μητέρα: Απαιτεί από όποιον επισκέπτεται τα μωρά της να της κάνει τα ψώνια καθώς και να επιλέξει μια αγγαρεία για να κάνει στο σπίτι

Η Αλεξάνδρα συγκλονίζει: “Ο άντρας μου πέθανε αλλά τα παιδιά μου δεν με θέλουν σπίτι τους, γιατί τους «μαυρίζω» τις γιορτές”

Εξομολόγηση χωρισμένης μητέρας: Φιλοξενώ τον πρώην άντρα μου όποτε έρχεται να δει τα παιδιά. Είναι κακό;

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Τραυματιοφορέας κλήθηκε σε τροχαίο και το θύμα ήταν η κόρη της

Αφανής ήρωας στο Κίεβο: Με ελληνικές ρίζες ο γιατρός που έκανε επέμβαση καρδιάς σε παιδί μέσα στο σκοτάδι

Χαρές και γεννητούρια για την Ζωή Δημητράκου: Έγινε μανούλα για 2η φορά, η πρώτη φωτό από το μαιευτήριο

Εξομολόγηση αναγνώστριας: Με λένε Δέσποινα και με μεγαλώνει μόνη της, η γυναίκα του πατέρα μου

Αληθινή Ιστορία: «Μόνο εγώ πίστευα ότι το μικροσκοπικό προωράκι μου θα ζήσει και είχα δίκιο»