Το θαύμα της ζωής: Η μικρή Μία γεννήθηκε στο Κίεβο στο καταφύγιο εν μέσω βομβαρδισμών

Kίεβο: Γυναίκες γεννούν σε μαιευτήριο – καταφύγιο

Οι μέλλουσες μητέρες στην Ουκρανία πλέον γεννούν σε καταφύγια και όχι στις υποδομές ενός νοσοκομείου… παρά τις συνθήκες όμως, γεγονότα όπως η γέννηση ενός παιδιού σε εμπόλεμη ζώνη, κάνει την ζωή να αποκτά άλλο νόημα και αξία.

Τη δύναμη της ζωής έναντι του ολέθρου που φέρνει ο πόλεμος όπως αυτός που εκτυλίσσεται στην Ουκρανία επιβεβαιώνουν οι ανθρώπινες ιστορίες που έρχονται από το Κίεβο καθώς τις τελευταίες ώρες τουλάχιστον δύο παιδιά γεννήθηκαν στα καταφύγια όπου καταφεύγουν οι κάτοικοι της ουκρανικής πρωτεύουσας για να προστατευθούν από τις εχθροπραξίες που διεξάγονται για αρκετές ώρες.

Η γέννηση στο Κιέβο που συγκίνησε το διαδίκτυο

Πρώτη ήρθε στη ζωή το βράδυ της Παρασκευής η μικρή Μία. Η 23χρονη μητέρα της επρόκειτο να γεννήσει αυτές τις ημέρες και αυτό τελικά συνέβη σε σταθμό του μετρό στο οποίο βρήκε προστασία από την κόλαση του πολέμου.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail τις κραυγές από τους πόνους της γέννας άκουσαν αστυνομικοί που ξεκίνησαν να ψάχνουν ποιος και γιατί φωνάζει. Κατά τις ίδιες πληροφορίες όταν διαπίστωσαν ότι πρόκειται για έγκυο γυναίκα ο ένας εξ αυτών, ο αστυνομικός Μικόλα Σλάπακ, την βοήθησε να φέρει στη ζωή την μικρή Μία.

Μετά τον τοκετό τόσο η 23χρονημητέρα όσο και το νεογέννητο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας τους να είναι καλή.

Όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση της γέννας της Μία έφερε χαμόγελα στους Ουκρανούς με μια γυναίκα να λέει χαρακτηριστικά «η γέννησή σου είναι η ελπίδα σε αυτούς τους ζοφερούς καιρούς».

Related posts

Πώς θα βγάλετε τη νέα ταυτότητα – Τα πρόστιμα αν δεν αλλάξετε

Μούδιασε ο κόσμος: Auτό είναι το γνωστό φάpμακο που ανακαλεί ο ΕΟΦ

Ανατριχιάσαμε ολόκληροι: Φpίκη με μωpό ενός έτους