Το θαύμα της ζωής: Μητέρα απέκτησε τετράδυμα μετά από 6 αποβολές

Θαύμα: Μητέρα απέκτησε τετράδυμα μετά από 6 αποβολές

Θαύμα: Λίγο πριν παρατήσει τις απέλπιδες προσπάθειες να μείνει έγκυος, κατάφερε να συλλάβει τετράδυμα

Θάυμα: Λίγο πριν παρατήσει τις απέλπιδες προσπάθειες να μείνει έγκυος συνέβη ένα μοναδικό θαύμα. Έμεινε έγκυος σε τετράδυμα. Η Santina Monreal, απέβαλε 6 φορές μέσα στα χρόνια, όμως τώρα δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η περήφανη μανούλα και ο άντρας της Adrian, 37 ετών και οι δύο, προσπαθούσαν απεγνωσμένα να γίνουν γονείς και ξόδεψαν περίπου 13.000 ευρώ κάνοντας ενδομήτρια σπερματέγχυση 6 φορές.

Τον Σεπτέμβριο του 2017 το ζευγάρι συνέλαβε φυσιολογικά, αλλά δυστυχώς η Santina απέβαλε. Οι γιατροί της είπαν ότι είχε διάφραγμα μήτρας, μια μορφή συγγενούς (εκ γενετής) ανωμαλίας διάπλασης της μήτρας που συνδέεται με επαναλαμβανόμενες αποβολές. Έκανε επέμβαση, όμως, το ζευγάρι δυσκολεύτηκε να συλλάβει και έτσι στράφηκε σε σύμβουλο γονιμότητας για βοήθεια. Έχασαν το μωρό τους. Μετά από 5 αποτυχημένες προσπάθειες και λίγο πριν τα παρατήσουν, αποφάσισαν να προσπαθήσουν μια ακόμα φορά. Και ευτυχώς που το έκαναν γιατί τα κατάφεραν!

Θαύμα: Μητέρα απέκτησε τετράδυμα μετά από 6 αποβολές

Το απίστευτο ενός θαύματος: Έμεινε έγκυος σε τετράδυμα

Η Santina έμεινε έγκυος σε τετράδυμα, δύο αγόρια και δύο κορίτσια, τα οποία γεννήθηκαν υγιή στις 20 Ιανουαρίου 2021. «Ένιωθα ηττημένη, σαν μην άξιζα να γίνω μαμά. Αλλά τελικά έμεινα έγκυος όχι σε ένα αλλά σε τέσσερα!» δήλωσε συγκινημένη, ενώ συνέχισε «Είναι δύσκολα και χαοτικά, αλλά δε θα το άλλαζα για τίποτα στον κόσμο. Η ζωή μου χάρισε 4 θαύματα».

 ξεκινά τη μέρα της στις 3 το πρωί για να τα προλάβει όλα και ευτυχώς έχει δίπλα της τον άντρα της, ο οποίος τη βοηθά συνεχώς.

αλλάζουμε 40 πάνες. Η καθημερινότητα είναι εξαντλητική, αλλά είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!» τόνισε σε συνέντευξή της.

Θαύμα: Μητέρα απέκτησε τετράδυμα μετά από 6 αποβολές

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα