Το θαύμα των Χριστουγέννων: Γενναία διδυμάκια πάλεψαν με σήψη και μηνιγγίτιδα, νίκησαν και η ιστορία τους συγκινεί

Διδυμάκια: Νίκησαν σήψη και μηνιγγίτιδα και είναι το θαύμα των Χριστουγέννων

Το φετινό θαύμα των Χριστουγέννων δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τα δύο γενναία διδυμάκια που γεννήθηκαν πρόωρα και πέρασαν 100 μέρες παλεύοντας με τη μηνιγγίτιδα και τη σήψη.

Τα διδυμάκια γεννήθηκαν 4 μήνες νωρίτερα από το προκαθορισμένο.

Τα δύο μωρά, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι, γεννήθηκαν στις 11 Σεπτεμβρίου 2022, στην Αυστραλία, με το ένα να ζυγίζει 780 γραμμάρια και το δεύτερο 680, προτού μεταφερθούν στην νεογνολογική εντατική.

«Γέννησα φυσιολογικά τα δίδυμά μου και τα πήρα μία πολύ σύντομη αγκαλιά, προτού τα πάρουν στην εντατική», είπε η μητέρα.

Πως είναι σήμερα τα διδυμάκια

«ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑΝ»

Υπήρξαν στιγμές που πίστεψε, ότι τα παιδιά της δεν θα τα κατάφερναν.

«Τα δίδυμα ήταν να γεννηθούν στις 29 Δεκεμβρίου, όμως ήρθαν στον κόσμο 16 εβδομάδες νωρίτερα. Είχαν σήψη, ενώ το αγοράκι μου δύο είχε και μηνιγγίτιδα. Ήταν πολύ άρρωστο», ανέφερε η μαμά.

Σήμερα, τρεις μήνες μετά, τα μωράκια της ζυγίζουν πάνω από 3 κιλά το καθένα και ανέκτησαν δυνάμεις, ενώ βρίσκονταν στο νοσοκομείο.

«Μέρα με τη μέρα δυναμώνουν. Είναι τόσο υπέροχο να τα βλέπεις μαζί. Σχεδόν χάσαμε το αγοράκι μας, όμως τώρα τα πάει πολύ καλύτερα, αλλά θα χρειάζεται οξυγόνο και στο σπίτι. Έχουμε δρόμο ακόμα, αλλά είναι υπέροχο το ότι τα έχουμε κοντά μας ξανά», σημείωσε.

Αυτό που ευχόταν η μαμά τους ήταν να τα έχει μαζί της τα Χριστούγεννα, προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί. Μία ευχή που έγινε πραγματικότητα.

Related posts

Εξομολόγηση μητέρας: «Το αγοράκι μου έφυγε το πρωί για το σχολείο του αλλά δεν γύρισε ποτέ ξανά πίσω στο σπίτι»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς για τη μητέρα του: «Πάντα μου λείπει. Πριν κοιμηθώ, σκέφτομαι τους δικούς μου ανθρώπους και κάνω το σταυρό μου»

«Λυπάμαι πολύ» ήταν τα λόγια του γιατρού: Μητέρα που έχασε ένα παιδί, ραγίζει καρδιές για τον αβάσταχτο πόνο της απώλειας

Εξομολόγηση αναγνώστριας: «Παντρεύτηκα έναν χήρo πατέρα και δεν άκoυσα oύτε τη μαμά μου»

Οικογενειακή τραγωδία στην Κόρινθο: Μάνα σκότωσε την κόρη της, ο καυγάς και το μοοραίο σπρώξιμο

Εξομολόγηση μητέρας: Η ιδιοκτήτρια του κυλικείου που δεν έδινε νερό στην κόρη μου για να μην της χρωστάνε στο τέλος της χρονιάς

«Του έδινε να πιει βότκα η μάνα του»: Θρίλερ με νεκρό βρέφος στην Αχαΐα, κατηγορείται η μητέρα του

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια φώτο: Χαρές για την Άντζελα Δημητρίου και η τρυφερή ανάρτηση για την κόρη της

Ευτυχισμένη μητέρα η Ελένη Φουρέιρα: Βροχή τα σχόλια στις φωτογραφίες με το νεογέννητο, αλλά μόνο σε ένα απάντησε