«Το τσάμπα πέθανε» – Σάλος με την δήλωση της Χριστίνας Αλεξοπούλου

by Paraskevi Nakou
«Το τσάμπα πέθανε» – Σάλος με την δήλωση της Χριστίνας Αλεξοπούλου

«Το τσάμπα πέθανε» η κυνική απάντηση βουλεύτριας της ΝΔ για το δυσβάσταχτο στεγαστικό κόστος – Σφοδρές αντιδράσεις από Αντιπολίτευση

«Οι τσαμπατζήδες της ΝΔ που μας κυβερνούν χρωστούν στις τράπεζες πάνω από μισό δισεκατομμύριο ευρώ, πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, σχολιάζοντας τις προκλητικές δηλώσεις της Χριστίνας Αλεξοπούλου για τους εκπαιδευτικούς που καλούνται να πληρώσουν εξωφρενικά ενοίκια.

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσαν οι κυνικές δηλώσεις της βουλεύτριας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνας Αλεξοπούλου, σχετικά με το σοβαρότατο πρόβλημα της στέγασης των εκπαιδευτικών στα νησιά.

Μιλώντας στο MEGA NEWS και απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή για το πώς μπορεί να επιβιώσει ένας εκπαιδευτικός με μισθό 800 ευρώ τον μήνα, όταν καλείται να πληρώνει εξωφρενικά ενοίκια, παρά την επιστροφή δύο μισθωμάτων που θεσμοθέτησε η κυβέρνηση, η κ. Αλεξοπούλου επέλεξε έναν κυνικό και προκλητικό τόνο.

«Ο τσάμπας πέθανε, όλοι θέλαμε το τσάμπα, αλλά ποιος θα το πληρώσει;» τόνισε χαρακτηριστικά, προκαλώντας την αντίδραση των παρευρισκομένων.

Γεωργία Πιτσιλάδη: Αυτή είναι η πραγματικά «Όλγα» του Ριφιφί και ζει στη Λέσβο – Δείτε το πρόσωπο του μικρού Παναγιωτάκη που πέθανε στ ‘αλήθεια επειδή η τράπεζα δεν έδωσε τα λεφτά

Σοκ μετά τον θάνατο του Μαζωνάκη: Γυναίκα πέθανε μετά από επίσκεψη σε οδοντιατρείο στο Κολωνάκι

ΜΑΡΙΑ ΜΑΖΩΝΑΚΗ: ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΣΟΚ

Έκτακτο: Έπαθε τώρα ανακοπή μετά από κεραυνό

ΣΟΚ Τώρα για τον γιατρό του Μαζωνάκη: «Άνοιξε τη βαλίτσα και πάγωσα» – Η αποκαλυπτική μαρτυρία που συγκλονίζει

Προτεινόμενα