Το βίντεο της δολοφονίας της Καρολάιν: Κίνηση- ματ των αρχών που δεν περίμενε ο Αναγνωστόπουλος

Δολοφονία Καρολάιν: Κίνηση ματ των αρχών με βίντεο

Δολοφονία Καρολάιν: Τα αδύνατα, δυνατά κάνουν οι Αρχές. Προκειμένου να βρουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά. Τι ακριβώς έγινε κείνη τη μοιραία νύχτα που η 20χρονη Κάρολαϊν Κράουτς βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της; Τι τον ώθησε σε αυτήν την πράξη; Και γιατί ομολόγησε περίπου 40 ημέρες μετά παίζοντας θέατρο;

Μάλιστα, για να κάνει πιο πιστευτό το ενδεχόμενο της ληστείας, σκότωσε τον σκύλο της οικογένειας. Ο 33χρονος πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μετά τη μεραθώνια απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέας κρίθηκε προφυλακιστέος.

Οι αρχές θεωρούν ότι σημαντικές απαντήσεις για την υπόθεση θα δώσει η κάρτα μνήμης της κάμερας. Που είναι εγκατεστημένη στο σαλόνι της μεζονέτα.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έβγαλε την κάρτα και την πέταξε στην τουαλέτα πιστεύοντας ότι έτσι θα καταστρέψει κάθε στοιχείο. Ωστόσο οι αστυνομικοί με ειδικό συνεργείο «καθάρισαν» το βόθρο της μεζονέτας για να εντοπίσουν την κάρτα.

Στην περιοχή δεν υπάρχει ενιαίο αποχετευτικό δίκτυο και στον βόθρο οι αρχές πιστεύουν ότι θα βρουν αυτό που ψάχνουν. Ωστόσο παραμένει άγνωστο αν από το συγκεκριμένο στοιχείο θα μπορέσουν να ανακτηθούν δεδομένα.

Ο κ. Σωκράτης Κάτσικας, καθηγητής ασφαλείας πληροφοριακών και επικοινωνιακών συστημάτων Νορβηγικού πανεπιστημίου NTNU. Μίλησε στο «Live News» για την κάρτα μνήμης και την κάμερα ασφαλείας που κατέστρεψε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Κάρολαϊν.

Μπορούν άραγε να βρουν πληροφορίες για την δολοφονία της Κάρολαιν;

«Είναι πιθανό να ανακτηθούν κάποια δεδομένα. Μια φυσική καταστροφή δεν σημαίνει ότι κάνει εντελώς μη ανακτήσιμα όλα τα δεδομένα από την κάμερα», ξεκαθάρισε ο κ. Κάτσικας αναφορικά στην κάρτα μνήμης.

Ερωτηθείς για το αν μπορεί να προκύψει τι ώρα ξηλώθηκε η κάμερα και βγήκε η κάρτα, σημείωσε: «Από την ακριβή εγκατάσταση και της σύνδεσης του δικτύου μέσα στο σπίτι. Είδα ότι είναι μια wifi κάμερα που μιλά με κάποιο ρούτερ. Αυτό σημαίνει ότι κάποια καταγραφή των στοιχείων της κάμερας μπορεί να γίνεται, μπορεί και όχι. Εξαρτάται από τις τεχνικές της προδιαγραφές και τον τρόπο που έχει συνδεθεί».

«Δεν είναι απαραίτητο, μπορεί απλά να επανεργοποιήθηκε η επιλογή να στέλνονται οι ειδοποιήσεις», σημείωσε για την μη ύπαρξη δραστηριότητας από τις 01:30.

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό