Τον έσφαξε με το «γάντι»: Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων απάντησε στις κατηγορίες του Αλέξη Κούγια

Γρηγόρης Λέων: Δείτε την ανάρτηση του ιατροδικαστή

Ο Γρηγόρης Λέων έδωσε μία αιχμηρή και ξεκάθαρη απάντηση, σε όσα είπε νωρίτερα για εκείνον ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας. Ο ιατροδικαστής με μία ανάρτησή του στο Twitter τον «τελείωσε» με 2 λέξεις.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου καταφέρεται τις τελευταίες ημέρες κατά του ιατροδικαστή, λέγοντας πως «δεν έχει κάνει ούτε μια νεκροτομή στην ζωή του, ότι δεν έχει επαρκείς τίτλους σπουδών και επιστημονική επάρκεια και αρτιότητα».

Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ο Γρηγόρης Λέων συμμετείχε σε σκευωρία σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, με στόχο την προσωπική του ανάδειξη και σε εξυπηρέτηση της θέλησης του να γίνει Δήμαρχος.

Η απάντηση του Γρηγόρη Λέων στους ισχυρισμούς του Αλέξη Κούγια

Απαντώντας, ο Γρηγόρης Λέων είπε στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομή «Το Πρωινό« ότι, «γελάνε και τα πλακάκια του νεκροτομείου» με όσα αναφέρει ο ποινικολόγος και ότι ο Αλέξης Κούγιας γνωρίζει τα πάντα για εκείνον, «γιατί συνεργαζόμαστε χρόνια τώρα. Το βιογραφικό μου είναι στο site μου. Θα πρέπει και περιμένω να αναιρέσει ένα – ένα όλα όσα έχει πει για μένα».

«Δίνω την ευκαιρία σε ανθρώπους να αποκαταστήσουν, όταν κάνουν ένα λάθος, όλα αυτά τα συκοφαντικά που λένε. Αν δεν το κάνουν, απλώς θυμίζω ότι υπάρχουν νομικά δικαιώματα”, είπε ο κ. Λέων.

Ερωτηθείς σχετικά αποκρίθηκε «ρωτήστε τον Αλέξη Κούγια αν στις μεγάλες υποθέσεις που έχει χειριστεί, αν έχει χρησιμοποιήσει άλλον ιατροδικαστή πέρα από εμένα. Μόνο αυτόν τον μήνα, έχουμε 3 υποθέσεις που συνεργαζόμαστε!».

Για την τακτική του Αλέξη Κούγια στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο κ. Λέων είπε, μεταξύ άλλων, ότι «έχει έρθει σε μια δύσκολη θέση ο κ. Κούγιας. Οι τεχνικοί σύμβουλοι που έχει καλέσει, βγαίνουν κι αυτοί στα κανάλια τις τελευταίες ημέρες και λένε την άποψη τους. Βλέπετε να λένε κάτι διαφορετικό; Η μία σύμβουλος λέει ότι δεν ισχύει η ηπατική ανεπάρκεια και δεν ισχύει και η αγενεσία φλεβοκόμβου. Αναιρεί δηλαδή τις αρχικές ιατροδικαστικές γνωματεύσεις. Έχει συντάξει έκθεση με την υπογραφή της.

Ο δεύτερος ιατροδικαστής λέει τα ίδια. Ο κ. Κούγιας λέει ότι υπάρχουν ιατρικοί λόγοι για τον θάνατο της Μαλένας, αλλά ότι ο θάνατος της δεν προήλθε από ηπατική ανεπάρκεια, αλλά συνεπεία έλλειψης οξυγόνου. Όμως δεν μας δίνει καμία από τις 3 εκθέσεις που επικαλείται».

Δείτε τη δημοσίευση του Γρηγόορη Λέων

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη