“Τώρα χρειάζεται ψυχραιμία’: Το πρώτο άσχημο νέο για τους πλήρως εμβολιασμένους είναι γεγονός

Πλήρως εμβολιασμένοι: Το πρώτο άσχημο νέο είναι γεγονός

Πλήρως εμβολιασμένοι: Η πρώτη απώλεια είναι πραγματικότητα

Πλήρως εμβολιασμένοι: Ο μόνος δρόμος και το μοναδικό όπλο μας, για την ελευθερία και την επιστροφή στην κανονικότητα είναι αδιαμφισβήτητα ο εμβολιασμός όλων μας. Οι μεταλλάξεις του ιού που έχει συγκλονίσει την ανθρωπότητα είναι γεγονός. Ο μόνος τρόπος για να περιοριστεί η ραγδαία και επικίνδυνη μεταμόρφωση του, είναι η ανοσία μας.

Πλήρως εμβολιασμένοι: Το πρώτο άσχημο νέο είναι γεγονός

Αυτοί που έχουν εμβολιαστεί, δεν γίνονται άτρωτοι

Αυτό δεν σημαίνει ασφαλώς ότι οι εμβολιασμένοι γίνονται ξαφνικά άτρωτοι. Χρειάζεται και αυτοί να δείξουν προσοχή και να τηρούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, καθώς ο ιός και κυρίως το στέλεχος Δέλτα μπορούν να κάνουν τη ζημιά.

ααυτό φάνηκε σήμερα που δυστυχώς είχαμε τον πρώτο θάνατος πλήρως εμβολιασμένου για τον κορωνοϊό και μάλιστα χωρίς υποκείμενα νοσήματα.

Το δυσάρεστο περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη, και το γνωστοποίησε ο διευθυντής της ΜΕΘ, Νίκος Καπραβέλος.

«Έχουμε τον πρώτο θάνατο ασθενούς, πλήρως εμβολιασμένου, στη μονάδα μου. Είναι μια από τις εξαιρέσεις. Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος είχε συμμορφωθεί πλήρως με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Δεν πρέπει να θεοποιούμε τους εμβολιασμένους, πρέπει κι αυτοί να προσέχουν, όμως οι εμβολιασμοί παραμένουν το πιο ισχυρό όπλο που έχουμε κατά του κορωνοϊού».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo