«Τότε τελειώνει οριστικά»: Ο CEO της Pfizer δίνει ημερομηνία τέλους για την πανδημία

Άλμπερτ Μπουρλά: Δίνει ημερομηνία τέλους για τη πανδημία ο CEO της Pfizer

Άλμπερτ Μπουρλά: Ορίζει το τέλος της πανδημίας

Άλμπερτ Μπουρλά: Στους Financial Times μίλησε ο Άλμπερτ Μπουρλά, επικεφαλής της Pfizer. Ο Έλληνας CEO μίλησε για την πανδημία, τις τιμές και τις πατέντες των εμβολίων. Μάλιστα, αναφέρθηκε στο καίριο ζήτημα των ανεμβολίαστων πολιτών και σχολίασε ότι αυτοί θα καθυστερήσουν το τέλος της πανδημίας.

Άλμπερτ Μπουρλά: Δίνει ημερομηνία τέλους για τη πανδημία ο CEO της Pfizer

Η συνέντευξη του επικεφαλής της Pfizer

Προς το τέλος της αναλυτικής συνέντευξης, στην οποία αναφέρθηκε και σε περιστατικά της προσωπικής του ζωής, ο επικεφαλής της Pfizer κλήθηκε να απαντήσει για το πότε εκτιμά ότι θα τελειώσει ο εφιάλτης της πανδημίας με τον ίδιο να δίνει μία απάντηση που ρίχνει πλέον το μπαλάκι στους πολίτες του κόσμου.

«Για τον αναπτυγμένο κόσμο όλα θα αλλάξουν, ελπίζουμε, στο τέλος του χρόνου. Δεν ξέρουμε βέβαια τι θα γίνει εάν δεν εμβολιασθούν αρκετοί πολίτες, όχι λόγω διαθεσιμότητας εμβολίων αλλά επειδή διστάζουν. Υπάρχουν μεταλλάξεις, όπως η Δέλτα, που μεταδίδονται πολύ εύκολα. Εάν έχουμε πολλούς ανεμβολίαστους ίσως δυσκολέψει η κατάσταση».

Στην ερώτηση σχετικά με το τη γνώμη του για τα άτομα που είναι αρνητές των εμβολίων και αντιτίθεται στους εμβολιασμούς η στάση του είναι διαφορετική, όμως δε θέλησε να απαντήσει δημόσια με χαρακτηρισμούς τονίζοντας ότι:  «Γνωρίζω πολύ καλά πως ό,τι κι αν πω θα θεωρήσουν ότι έχω προσωπικό όφελος με τα εμβόλια. Γι’ αυτό και αποφεύγω τα δημόσια σχόλια».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo