Τουρισμός Λουκέτο: Πολλά νησιά σε κόκκινες λίστες

by Αντώνης Βαλμάς

Τουρισμός λουκέτο: Ανεπανόρθωτο πλήγμα οι πολλαπλές ακυρώσεις και προσθήκη νησιών σε μαύρες λίστες

Τουρισμός λουκέτο: Σοκ στον Ελληνικό Τουρισμό και ταφόπλακα στα όποια σχέδια για μερική ανάκαμψη πριν το τέλος της τουριστικής σεζόν. Πιο συγκεκριμένα οι αποφάσεις πολλών χωρών να περιλάβουν στις μαύρες λίστες τους Ελληνικά νησιά έχει προκαλέσει σοκ στην εγχώρια τουριστική αγορά.

Τουρισμός λουκέτο σοκ και προώρο τέλος για την τουριστική περίοδο
Λουκέτο στον Ελληνικό Τουρισμό

Η αρχή έγινε με τον Βρετανό Υπουργό Μεταφορών να ανακοινώνει την υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών για όσους γυρίζουνε από Μύκονο, Σαντορίνη, Λέσβο μεταξύ άλλων νήσων. Η συνέχεια έρχεται από την Ολλανδία όπου πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Βρετανίας.

Τέλος, σήμερα, η Ουαλία ανακοίνωσε πως τρία νησιά, η Σέριφος, η Τήνος και η Μύκονος θα μπούνε στην μαύρη λίστα της. Όπως είναι αναμενόμενο, αυτό έχει οδηγήσει χιλιάδες τουριστών που βρίσκονται στην χώρα μας να προσπαθούνε να φύγουνε με κάθε τρόπο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τιμές των εισιτηρίων προς αυτές τις χώρες έχουνε πενταπλασιαστεί. Τέλος, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως η επιδημιολογική εικόνα της χώρας μας είναι σαφώς καλύτερη των τριών προαναφερθησών χωρών.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα