Τουριστικά λεωφορεία Κρήτης: Φοβούνται ότι δεν θα ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους – Τι ζητάνε

Τουριστικά λεωφορεία Κρήτης: Κραυγή αγωνίας για το Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης

Τουριστικά λεωφορεία Κρήτης: Είναι πλέον γνωστό σε όλους πόσο μεγάλη ήταν η επίδραση της πανδημίας στη χώρα μας. Φέτος επηρεάστηκε και επλήγει σημαντικά ο τουριστικός κλάδος και ό,τι αυτός περιλαμβάνει. Οι επιχειρήσεις στον τουρισμό, όπως ξενοδοχεία, καταλύματα, εστίαση και φυσικά τα τουριστικά λεωφορεία μετρούν με στενοχώρια τις οικονομικές τους ζημίες. Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης έχει πια απηυδήσει μιας και θεωρεί ότι η κυβέρνηση έχει τους ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων ξεχασμένους.

Τουριστικά λεωφορεία Κρήτης: Οι ιδιοκτήτες τρέμουν για την επιβίωσή τους

Δείτε τι ζήτησαν οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων στην Κρήτη από την κυβέρνηση

Με επείγουσα επιστολή που κοινοποίησαν στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, και την οποία απέστειλαν τις τελευταίες ώρες στην πολιτική ηγεσία των υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Τουρισμού ζητούν την μη εξαίρεση των λεωφορείων που έχουν κατατεθεί οι πινακίδες τους από την οικονομική αποζημίωση και την άμεση ικανοποίηση των πάγιων αιτημάτων τους που εξασφαλίζει την βιωσιμότητα και ύπαρξη τους σε μια περίοδο οικονομικής κατάρρευσης όπως αυτά έχουν διατυπωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα από τον Σύνδεσμο.

Παράλληλα οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων Κρήτης ζήτησαν διευκρινίσεις. Για το αν οι αποζημιώσεις που έχουν αποφασιστεί θα δοθούν με βάση τον κανόνα των ενισχύσεων ήσσονος σημασίας.

Τουριστικά λεωφορεία Κρήτης: Οι ιδιοκτήτες τρέμουν για την επιβίωσή τους

Δείτε αναλυτικά τι ανέφεραν οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων Κρήτης στην επιστολή που απέστειλαν στα αρμόδια υπουργεία

«Τα οικονομικά περιθώρια μετά την δεκαετή οικονομική κρίση και τώρα με την πανδημία στενεύουν για τους ιδιοκτήτες και εργαζόμενους και ίσως η οποία απόφαση που θα αφήνει μακριά ως λύση οτιδήποτε ικανοποιεί τα αιτήματα μας, θα είναι τελειωτική για τον κλάδο ο οποίος θα πρέπει να τονίσουμε, αποτελεί ραχοκοκαλιά του τουριστικού μας προϊόντος ως βασική υπηρεσία από την πρώτη στιγμή του επισκέπτη στην χώρα ως την ώρα της αναχώρησης του. Ας μην είναι τούτη η χρονιά η τελευταία για όλους μας από μια λάθος κυβερνητική απόφαση».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα