Tpαγωδiα: Nεκpoς 34χρονος από αvακoπn καρδιάς μπροστά στον πατέρα του

Tpαγωδiα: Nεκpoς 34χρονος από αvακoπn καρδιάς μπροστά στον πατέρα του

Την ώρα που ο πατέρας του επέστρεφε στο δωμάτιο για του προσφέρει το χαμομήλι ο 34χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς

Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του στην Εύβοια ένας 34χρονος.

Πρόκειται για τον 34χρονο Σπύρο Χασάναγα ο οποίος χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα υγείας, «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή.

Όπως αναφέρει το eviazoom.gr, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη (20/3) την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι του στην περιοχή Έξω Παναγίτσα του Δήμου Χαλκιδέων, και έβλεπε τηλεόραση μαζί με τον πατέρα του.

Κάποια στιγμή ο πατέρας του σηκώθηκε να πάει στην κουζίνα με τον 34χρονο Σπύρο να του ζητά να του φτιάξει – όπως συνήθιζε να πίνει- ένα χαμομήλι.

Την ώρα που ο πατέρας του επέστρεφε στο δωμάτιο για του προσφέρει το χαμομήλι ο 34χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς και σωριάστηκε στο πάτωμα μπροστά στα μάτια του, ο οποίος συγκλονισμένος και σοκαρισμένος άρχισε να παίρνει τηλέφωνο το ΕΚΑΒ.

Ωστόσο, ο νεαρός έφυγε από τη ζωή δευτερόλεπτα αργότερα.

Η σορός του μεταφέρθηκε, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για να εντοπιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Όπως ήταν φυσικό ο αιφνίδιος χαμός τους 34χρονου βύθισε σε βαρύ πένθος την οικογένεια του και τους φίλους του, οι οποίοι τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία το Σάββατο (22/3).

Ο 34χρονος Σπύρος Χασάγανας:

Tpαγωδiα: Nεκpoς 34χρονος από αvακoπn καρδιάς μπροστά στον πατέρα του

Πηγή: eviazoom.gr

Η Λόρα «έσπασε» την σιωπή της: Μόλις έγινε γνωστό τι είπε στις γερμανικές αρχές – Γιατί έφυγε

Τι έχει πει ο Άγιος Παΐσιος και άλλοι Γέροντες για την Αμερική – «Θα ταΐσει όλο τον κόσμο αλλά…»

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επίθεση σε ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο ανοιχτά του Ντουμπάι

Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι: Η τηλεθέαση και οι αντιδράσεις για την Ασπασία – «Κακώς έκανε παιδιά»

«Μια νύχτα μόνο»: «Είσαι ό,τι πιο σιχαμερό υπάρχει σε γυναικείο είδος!»

Προτεινόμενα