Ο 39χρονος Βασίλης, που εξαφανίστηκε στη Λάρισα, στις 30 Δεκεμβρίου, παραμένει άφαντος, με την αγωνία της οικογένειάς του να κορυφώνεται.
Η μαρτυρία γυναίκας για τον 39χρονο Βασίλη
Χθες, Τρίτη, οι έρευνες των Αρχών εστίασαν σε μια μαρτυρία γυναίκας, που υποστήριξε ότι ο αγνοούμενος βρισκόταν σε μοναστήρι στη Λάρισα, κάτι που αναπτέρωσε τις ελπίδες για τον γιο της εισαγγελέως της υπόθεσης των Τεμπών.
Ωστόσο, οι έρευνες στο μοναστήρι απέβησαν άκαρπες, όπως υπογράμμισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο ιδιωτικός ερευνητής που ερευνά την υπόθεση, Γιώργος Τσούκαλης.
Συνεχίζει να αγνοείται ο 39χρονος Βασίλης
Όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά «κάποια κυρία ισχυρίστηκε ότι βρίσκεται σε κάποια συγκεκριμένη μονή και ήταν και απόλυτα βέβαιη. Μάλιστα, μιλούσε αρκετή ώρα με το Silver Alert. Απ΄ότι λένε οι πληροφορίες της αστυνομίας που πήγε και έκανε έλεγχο, δεν υπάρχει εκεί. Οπότε στην ουσία είμαστε στο ίδιο σημείο».
Το νέο δεδομένο που έρχεται να ανατρέψει την υπόθεση της εξαφάνισης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του κύριου Κουρουκλή, ο οποίος μίλησε στο STAR, μεταφέρθηκε πληροφορία πως ο 39χρονος είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του και θα γίνει έρευνα σε «κλειστό χώρο», όπου λίγο αργότερα κατονόμασε ως κάποιο μοναστήρι.
Συνεχίζουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρονου Βασίλη
Κι ενώ κορυφώνεται η αγωνία για τ