Τραγικό δυστύχημα των Τεμπών: Μαθητής που είχε επιζήσει, αυτοκτόνησε στα 35 του

Τέμπη: Παρότι δόθηκε στον μαθητή δεύτερη ευκαιρία για ζωή, εκείνος αυτοκτόνησε

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών όπου ένα σχολείο επέστρεφε από εκδρομή, όταν το λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό και σχεδόν όλοι οι επιβαίνοντες μαθητές… έχασαν την ζωή τους.

Μία θλιβερή ιστορία κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία 35χρονου στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Ο 35χρονος που χθες έδωσε τέλος στη ζωή του με δίκαννο κυνηγετικό όπλο μέσα στο σπίτι του ήταν ένας από τους μαθητές που διασώθηκαν από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών στις 13 Απριλίου του 2003.

Η ιστορία του 35χρονου που επέζησε από τα Τέμπη αλλά αυτοκτόνησε

Ήταν ο ένας από τους τέσσερις μαθητές που μετά το δυστύχημα νοσηλεύτηκαν στην εντατική.

Όπως αναφέρει το thestival, ποτέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραγικό θάνατο που είχαν 21 μαθητές και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Απόγευμα της Κυριακής 13 Απριλίου 2003, ένα λεωφορείο με μαθητές της πρώτης Λυκείου επέστρεφε στο Μακροχώρι Ημαθίας από εκδρομή στην Αθήνα.

Από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην κοιλάδα των Τεμπών ο οδηγός ενός φορτηγού που μετέφερε νοβοπάν από τον Προβατώνα Έβρου στην Αθήνα, έχασε τον έλεγχο και συγκρούεται πλαγιομετωπικά με το λεωφορείο στο 388ο χιλιόμετρο στην εθνική οδό Λάρισας- Θεσσαλονίκης.

Ο τραγικός απολογισμός από το δυστύχημα των Τεμπών

Από τη σύγκρουση 21 μαθητές βρίσκουν τραγικό θάνατο ενώ άλλοι 9 τραυματίστηκαν σοβαρά. Τα σωστικά συνεργεία που έφτασαν στο σημείο έκαναν πάνω από δύο ώρες να απεγκλωβίσουν νεκρούς και τραυματίες, ενώ οι φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος το έκαναν ακόμη πιο αποτρόπαιο, καθώς τα νοβοπάν έκοψαν στα δύο το πούλμαν.

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό