Τραγικό τέλος για τον έρωτα τους: Στάθης Τσιτλακίδης και Μαρία Κίμογλου – Όταν ο πιλότος ερωτεύτηκε τη λογοθεραπεύτρια

Ευστάθιος Τσιτλακίδης: Η ιστορία του νεαρού ζευγαριού που έληξε άδοξα

Όλη η Ελλάδα συγκινήθηκε μόλις είδαν την σύντροφο του αδικοχαμένου πιλότου, να φτάνει στην εκκλησία με μια φωτογραφία του, στην αγκαλιά της. Ο λόγος για την Μαρία Κίμογλου, την αρραβωνιαστικιά του Ευστάθιου Τσιτλακίδη.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η σύντροφος του αδικοχαμένου σμηναγού Στάθη Τσιτλακίδη, στην κηδεία του, στο Νευροκόπι.

Στις 10 το πρωί έφτασε στην Εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Νευροκόπι η σύντροφος του Ευστάθιου Τσιτλακίδη, Μαρία, για το τελευταίο αντίο στον σμηναγό – κυβερνήτη του μαχητικού Phantom F-4 που συνετρίβη 25 ναυτικά μίλια νότια της Ανδραβίδας το πρωί της Δευτέρας.

Η συντετριμμένη κοπέλα έφτασε στον ναό, υποβασταζόμενη και σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ κρατούσε σφιχτά στα χέρια της μια κοινή φωτογραφία με τον Στάθη Τσιτλακίδη.

Ευστάθιος Τσιτλακίδης: Αυτή είναι η ιστορία τους

Ο Στάθης Τσιτλακίδης από το Νευροκόπι και η Μαρία γνωρίστηκαν πριν από περίπου 7 χρόνια στην Πάτρα, όταν εκείνος τοποθετήθηκε στην 338η Μοίρα, της 117 Πτέρυγας Μάχης στην Ανδραβίδα

H λογοθεραπεύτρια Μαρία Κίμογλου προσπαθεί ακόμα να συνειδητοποιήσει τις δύσκολες ώρες που ζει τα τελευταία 48ωρα, καθώς τα όνειρα που έκανε μαζί με τον άνθρωπό της για ένα κοινό μέλλον, έγιναν στάχτη και έσβησαν έσβησαν για πάντα το μοιραίο πρωινό της Δευτέρας.

Από την πρώτη τους κιόλας στιγμή τα δύο νέα παιδιά αντιλήφθηκαν πως τους ενώνουν πολλά κοινά σημεία, έτσι εκτός από το να είναι ζευγάρι άρχισαν να κάνουν και όνειρα για ένα κοινό μέλλον.

Ο Στάθης Τσιτλακίδης και η Μαρία Κίμογλου με την πρώτη ευκαιρία και όποτε τους το επέτρεπαν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, έκαναν διάφορες εξορμήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό με αγαπημένο τους προορισμό τις Σπέτσες. Στις προσωπικές τους σελίδες στο Facebook και μοιραζόντουσαν φωτογραφίες από αυτές τους τις εξορμήσεις, όπως την Μύκονο, τις Σπέτσες, τον Πόρο την Κεφαλλονιά, την Ρώμη, την Βουδαπέστη.

Τα κοινά τους όνειρα

Τόσο ο Στάθης όσο και η Μαρία είναι μέλη αγαπημένων και δεμένων οικογενειών κι αυτό επιθυμούσαν και να δημιουργήσουν στο μέλλον και στην κοινή ζωή τους.

Τα δύο παιδιά βρέθηκαν μαζί και στον γάμο της μεγαλύτερης αδελφής της Μαρίας, Νάνσυς τον Αύγουστο του 2021. Και λίγο αργότερα αποφάσισαν τα δυο παιδιά να αρραβωνιαστούν και ο γάμος τους προετοιμαζόταν για να γίνει μέσα στο 2023.

Related posts

Βρέθηκαν κολοβακτηρίδια σε 2 εκατ. μπουκάλια πασίγνωστου ανθρακούχου νερού

Συναγερμός: Η επόμενη πανδημία είναι κοντά και είναι πολύ πιθανόν να προκληθεί από τον ιό της γρίπης

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά