Τραγωδία: 44χρονη σκοτώθηκε από κλαδί πλατάνου σε αυλή εστιατορίου

by Newsroom i-diakopes.gr
Τραγωδία: 44χρονη σκοτώθηκε από κλαδί πλατάνου σε αυλή εστιατορίου

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Πιερία με μια 44χρονη γυναίκα να χάνει ζωή της όταν καταπλακώθηκε από κλαδί πλατάνου, την ώρα που καθόταν σε αυλή εστιατορίου στο Λιτόχωρο.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., συνέβη, χθες Παρασκευή (12.07.2024), γύρω στις 22:00 το βράδυ στο Λιτόχωρο Πιερίας όταν η 44χρονη βρισκόταν σε αυλή εστιατορίου.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου όμως οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Τραγωδία: 44χρονη σκοτώθηκε από κλαδί πλατάνου σε αυλή εστιατορίου

Από την Αστυνομία συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αλλά αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίον Ολύμπου διεξάγεται προανάκριση για το τραγικό συμβάν.

Άρης Πορτοσάλτε: Η ατάκα-φωτιά στον αέρα του ΣΚΑΪ για τη σχέση Κίμπερλι Γκίλφοϊλ – Κωνσταντίνου Αργυρού

Αγγελική Νικολούλη: Ο λόγος που σταμάτησε να φορά κόκκινο σακάκι στις μεγάλες αποκαλύψεις του «Τούνελ»

ΖΩΔΙΑ 2026: Τα 3 ζώδια που θα δοκιμαστούν σκληρά τον Οκτώβριο – Άγχος, στρες και αναποδιές

Κυκλοφόρησαν τα ευχάριστα για τους συνταξιούχους – Έπρεπε να γίνει

Ιωάννα Γάκα: Άλλαξε συμπεριφορά μετά τη συνάντηση με τον σύζυγό της! Κοιτάζει το ταβάνι και δεν μιλά-Ζήτησε προσωπική βοηθό για το κελί της!

Προτεινόμενα