Tραγωδία: Nεκρός 28χρονος γυμναστής

by Ioanna Themistocleous
Tραγωδία: Nεκρός 28χρονος γυμναστής

Μοιάζει με σκηνή από ταινία δράσης, αλλά πρόκειται για αληθινό περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός γυμναστή και αθλητή του ράγκμπι. Ο λόγος για τον 28χρονο Σαντιάγκο Μπουρντιέ, ο οποίος καταγράφηκε σε βίντεο να βουτά στο νερό από γκρεμό ύψους 15 μέτρων, ωστόσο… δεν ανέβηκε ποτέ στην επιφάνεια.

Ο Σαντιάγκο Μπουρντιέ φαίνεται να βουτά στη θάλασσα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία στη Χαβάη, το Spitting Cave. Εφόσον δεν βγήκε ποτέ στην επιφάνεια, ξεκίνησε άμεσα επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Tραγωδία: Nεκρός 28χρονος γυμναστής

Τελικά, έπειτα από 15 λεπτά ο Σαντιάγκο Μπουρντιέ εντοπίστηκε σε άλλο σημείο χωρίς τις αισθήσεις του. Οι διασώστες που είχαν σπεύσει του έκαναν ΚΑΡΠΑ με τον 28χρονο, που εργαζόταν ως γυμναστής σε σχολείο του Μπουένος Άιρες, να ανακτά τις αισθήσεις του αλλά τελικά να αφήνει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

*Με πληροφορίες από New York Post

Μαρία Αντωνά: Βούτηξε με μάσκα μέσα στη θάλασσα και είδε μπροστά της καρχαρία – Η ατάκα του Γιώργου Λιάγκα

Από τον αθλητισμό στο επιχειρείν: Το νέο δυνατό όνομα στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα

Ανακαλούνται αυγά από τρία μεγάλα σουπερμάρκετ – Βρέθηκε σαλμονέλα

Γαστούνη: «Την αγαπούσε όλη η γειτονιά» – Ραγίζουν καρδιές τα σχόλια και οι αναρτήσεις για την Σίσσυ που ξεψύχησε με τον πιο άκαρδο τρόπο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σέρβιρε απόρους μαζί με την οικογένειά του πριν την μετακίνηση στους Μαϊάμι Χιτ

Προτεινόμενα