Τραγωδία! Νεκρός εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Νεκρός πυροσβέστης: στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Νεκρός πυροσβέστης: Θάνατος από δυστύχημα στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Νεκρός πυροσβέστης: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση είχε μεταφερθεί ο εθελοντής πυροσβέστης στο νοσοκομείο, λόγω χτυπήματος στο κεφάλι. Τελικά, ο άτυχος άνδρας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και άφησε την τελευταία του πνοή. Εντοπίστηκε τραυματισμένος στο κεφάλι δίπλα σε ένα δίκυκλο.

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο εθελοντής πυροσβέστης της Ιπποκρατείου Πολιτείας, που διακομίστηκε νωρίτερα σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΑΤ, λόγω τραυματισμού στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βαρύς τραυματισμός του κατοίκου της Ιπποκρατείου οφείλεται σε δυστύχημα, καθώς εντοπίστηκε πεσμένος δίπλα σε ένα δίκυκλο.

Νεκρός πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Η κατάσταση στην περιοχή πριν και μετά τον θάνατο του πυροσβέστη

Στο μεταξύ, η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή παραμένει πολύ δύσκολη, ενώ από χθες έχει δοθεί εντολή από την Πολιτική Προστασία και για την εκκένωση της Ιπποκρατείου. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι φλόγες στην Αττική, κατά τη διάρκεια της νύχτας, προκάλεσαν ζημιές σε σπίτια στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Υπάρχει, πλέον, μόνιμο μέτωπο από την απέναντι πλευρά της εθνικής οδού, που καίει κυρίως χαμηλή βλάστηση και λίγα δέντρα. Ισχυρές δυνάμεις να προσπαθούν να εμποδίσουν τη φωτιά να πάρει διαστάσεις και να απειλήσει το Καπανδρίτι. 

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν