Τραγωδία στα Σύβοτα με την 62χρονη που σκοτώθηκε με αλεξίπτωτο – Οι δηλώσεις από τον χειριστή του σκάφους

Σύβοτα: Τραγωδία με 62χρονη όπου κόπηκε ο ιμάντας αλεξίπτωτου

Αδιανόητη είναι η τραγωδία με μια 62χρονη γυναίκα να χάνει την ζωή της στα Σύβοτα, όταν ο ιμάντας του αλεξίπτωτου κόπηκε και βρέθηκε νεκρή στην θάλασσα.

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στα Σύβοτα το απόγευμα του Σαββάτου, όπου μία 62χρονη έχασε τη ζωή της, όταν κόπηκε το σχοινί την στιγμή που έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το newsit.gr, η άτυχη 62χρονη μητέρα δύο ενήλικων παιδιών και γιαγιά έκανε  αλεξίπτωτο θαλάσσης στην περιοχή που είναι ανάμεσα σε Σύβοτα και Κέρκυρα, ενώ μέσα στο σκάφος που τραβούσε το αλεξίπτωτο ήταν και ο σύντροφός της.

Τι ακριβώς συνέβη στα Σύβοτα με την 62χρονη

Ωστόσο κάποια στιγμή, άλλαξαν οι καιρικές συνθήκες και ο χειριστής του σκάφους, προσπάθησε να τραβήξει το σχοινί για να φέρει προς το ταχύπλοο το αλεξίπτωτο και την 62χρονη. Τότε, κάτω από άγνωστες συνθήκες έσπασε ο ιμάντας που τραβάει το αλεξίπτωτο και η γυναίκα παρασύρθηκε από τον δυνατό αέρα.

«Δεν έφταιγα σε κάτι. Έβαλε ένα λεπτό αέρα. Πήγαμε να πνιγούμε όλοι μαζί, πήγε να πάρει νερά το σκάφος, πάλι καλά βρέθηκε και με σώσανε. Είμαι σε σοκ. Όλη μέρα κλαίω» δήλωσε ο χειριστής μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο χειριστής, ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές την Κυριακή, με προφορική εντολή του εισαγγελέα  αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ θα οριστεί δικάσιμος όταν ολοκληρωθεί η προανάκριση, καθώς οι λιμενικές Αρχές ερευνούν εάν τηρήθηκε το πρωτόκολλο ασφαλείας.

Περισσότερες δηλώσεις για την τραγωδία στα Σύβοτα

Σημειώνεται πως οι πραγματογνώμονες θα ερευνήσουν εξονυχιστικά την κατάσταση του εξοπλισμού έλξης του αλεξίπτωτου και τους ιμάντες πρόσδεσης.

«Οι καιρικές συνθήκες προκάλεσαν την πτώση της γυναίκας στη θάλασσα. Ωστόσο επί μέρους θέματα θα εξακριβωθούν. Δεν πρέπει όμως το δυστύχημα αυτό να μας κάνει να δαιμονοποιήσουμε κάποιες θαλάσσιες δραστηριότητες» τόνισε στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νίκος Κοκκάλας.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα