Τραγωδία στα Τέμπη: Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 50χρονος μόνιμος σταθμάρχης

by Newsroom i-diakopes.gr
Τραγωδία στα Τέμπη: Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 50χρονος μόνιμος σταθμάρχης

Τέμπη: Τι υποστήριξε ο μόνιμος σταθμάρχης στην απολογία του

Ο δεύτερος μόνιμος σταθμάρχης Λάρισας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στον εφέτη ανακριτή. Υπενθυμίζουμε πως ο 50χρονος άνδρας αντιμετωπίζει την κατηγόρία πως αντί να βρίσκεται στη θέση του, το βράδυ της τραγωδίας, εκείνος έφυγε στις 22:10 αντί για τις 23:00.

Ο σταθμάρχης απολογήθηκε με υπόμνημα στον ειδικό εφέτη ανακριτή

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι είναι η χρηματική εγγύηση των 15.000 ευρώ, ενώ θα πρέπει να δίνει το «παρών» και στο αστυνομικό τμήμα.

Τραγωδία στα Τέμπη: Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 50χρονος μόνιμος σταθμάρχης

Τέμπη: Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 15.000 ευρώ ο μόνιμος σταθμάρχης

Ο εφέτης ανακριτής δεν είδε σήμερα κάποιον από τους μάρτυρες που κάλεσε προς υπεράσπισή του ο μόνιμος σταθμάρχης για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο κατηγορούμενος έχει καλέσει προς υπεράσπισή του τρεις επίσης μόνιμους συναδέλφους του, δύο σταθμάρχες και ένα κλειδούχο, για να υποστηρίξουν ότι η αλλαγή της βάρδιας γινόταν όταν ερχόταν ο επόμενος.

Έφυγε με 90.000 ευρώ – Ιδού η 14η ερώτηση με την οποία έκανε τον σταυρό του στον «Εκατομμυριούχο»

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΤΡΑΜΠ

Βρώμη και Μήλα! Το τρώω 3 φορές την ημέρα με αυτόν τον τρόπο και χάνω βάρος! Χωρίς αλεύρι, χωρίς ζάχαρη!

Όλοι χειροκροτούν τη Μαριάννα Τουμασάτου για Auτo που είπε για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη

Η γιαγιά μου έδωσε αυτό το μυστικό για τα λαζάνια θαλασσινών και όποιος το δοκιμάζει ζητάει και δεύτερη μερίδα

Προτεινόμενα