Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλόνισε ο σύντροφος της Κλαούντια Λάτα – «Έφυγα από την Ελλάδα, δεν έχω τίποτα»

Τέμπη: Η σπαρακτική εξομολόγηση του συντρόφου της Κλαούντια

Ανάμεσα στα 57 θύματα της φονικής σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη, βρίσκεται και η αδικοχαμένη Κλαούντια Λάτα. Η απώλεια της 21χρονης φοιτήτριας προκάλεσε αβάσταχτο πόνο στην οικογένεια και στον σύντροφο της, οι οποίοι παραμένουν συντετριμμένοι.

Για το νεαρό που σχεδίαζε να περάσει το Πάσχα του 2023 με την αγαπημένη του Κλαούντια, το δυστύχημα στα Τέμπη διέκοψε απότομα τα κοινά τους όνειρα. Ο Βασίλης Νεθερίδης, ο σύντροφος της αδικοχαμένης κοπέλας που σκοτώθηκε στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων, δηλώνει συντετριμμένος.

«Δεν έχω σχέδια. Δεν έχω τίποτα. Απλά κάθομαι και περνάνε οι μέρες. Ούτε όρεξη έχω να δω κάποιον, ούτε να κάνω κάτι, ούτε να βγω από το σπίτι, τίποτα. Διαλύθηκαν όλα απλά» λέει ο κ. Νεθερίδης, μιλώντας στον Alpha, διαλυμένος από το δυστύχημα που του στέρησε την Κλαούντια.

Ράγισε καρδιές ο σύντροφος της Κλαούντια Λάτα

«Θα περάσω την Ανάσταση και το Πάσχα μόνος. Θα κλείσω και το κινητό σε λίγο και θα κάτσω εδώ σπίτι. Τι άλλο να κάνω αφού ούτως ή άλλως μου τα διέλυσαν όλα. Δεν έχω να γιορτάσω κάτι. Ούτε το κορίτσι μου αυτή τη στιγμή γιορτάζει, ούτε μπορεί να κάνει κάτι, όποτε θα της κάνω παρέα» συγκλονίζει ο σύντροφος της Κλαούντια.

«Ήθελε πώς και πώς και τα παιδιά και την πρόταση γάμου έστω για να την ακούσει και ας μην γινόταν μετά σε εκκλησία και τέτοια. Αλλά δεν την άκουσε…» λέει συγκινημένος.

«Έχω φύγει από την Ελλάδα για λίγο. Ήρθα εδώ να τα βρω με τον εαυτό μου αλλά δεν βοηθάει καθόλου. Θεωρούσα ότι θα ήταν καλύτερα αλλά δεν έχω φίλους εδώ να πω δυο κουβέντες και κλείνομαι μέσα μου. Σκέφτομαι υπερβολικά όσα έχουν γίνει και δεν κάνει καλό. Τις περισσότερες φορές είμαι στο κρεβάτι και απλά κλαίω» συγκινεί ο σύντροφος της Κλαούντια.

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο