Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλονίζει ο γιατρός που δίνει μάχη για να κρατήσει στη ζωή τον 20χρονο Γεράσιμο

Τέμπη: Τα νεότερα για την υγεία του 20χρονου Γεράσιμου

Ένα από τα θύματα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη που δίνουν μάχη στις ΜΕΘ, είναι ο 20χρονος Γεράσιμος. Ο νεαρός φοιτητής είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι. Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος ενημέρωσε για την πορεία της υγείας του Γεράσιμου.

Μια από τις καλύτερες μονάδες Εντατικής Θεραπείας στη χώρα διαθέτει το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και ένας από τους εξαιρετικότερους «μοναδίστες», είναι ο διευθυντής της ΜΕΘ του ΓΝΛ Απόστολος Κομνός, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και όλη η επιστημονική του ομάδα, έχει πέσει πάνω από το βαρύ περιστατικό, του 20χρονου Γεράσιμου που εδώ και 17 ημέρες από τότε που έγινε το δυστύχημα στα Τέμπη νοσηλεύεται στην ΜΕΘ και όλοι μαζί με το ίδιο το παιδί, δίνουν τεράστια μάχη για να τον κρατήσουν στην ζωή.

Ο Γεράσιμος από τον Βόλο που είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι, εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ, σύμφωνα με τον κ. Γιαννακόπουλο και έχει 50-50 τις πιθανότητες να τα καταφέρει. Όμως όσο περνούν οι μέρες οι πιθανότητες είναι όλο και περισσότερο υπέρ του.

Δύο ακόμη περιστατικά νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο που πήρε και το μεγαλύτερο βάρος σε όλη αυτή την υπόθεση με την τραγωδία στα Τέμπη. Όπως ενημερώνει ο κ. Γιαννακόπουλος, το ένα έχει αποσωληνωθεί, και το δεύτερο με την κρανιοεγκεφαλική κάκωση δίνει αισιόδοξα μηνύματα. Πρόκειται για δύο νέους ανθρώπους 36 και 21 ετών.

Επίσης, άλλα τέσσερα περιστατικά νοσηλεύονται σε κλινικές με κατάγματα και εγκαύματα, τα δύο εκ των οποίων έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ και σύντομα αναμένεται να λάβουν εξιτήριο.

Τέμπη: Όσα δήλωσε ο πρόεδρος για τη κατάσταση των θυμάτων που νοσηλεύονται

Related posts

Ρίγη συγκίνησης στη Καλαμπάκα: Ο φόρος τιμής στις αδικοκοχαμένες δίδυμες Θώμη και Χρύσα και την ξαδέρφη τους – Η κραυγή «Αθάνατες»

Η μητέρα της 20χρονης Μάρθης για τα Τέμπη: «Είμαι θλιμμένη. Αντί να κάνει η κόρη μου μνημόσυνο σε εμένα, της έκανα εγώ»

Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλόνισε ο σύντροφος της Κλαούντια Λάτα – «Έφυγα από την Ελλάδα, δεν έχω τίποτα»

«Νόμιζα πως ήταν κακό όνειρο»: Χαρούμενα νέα για τη 36χρονη Δάφνη, πήρε εξιτήριο 44 μέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη

Ο ήρωας της τραγωδίας των Τεμπών: O μαραγκός του Αγίου Όρους που έσωζε ζωές στο τρένο, έσπασε την σιωπή του και μιλάει για πρώτη φορά

Σαν σήμερα δάκρυσαν οι ουρανοί: Οι 21 νεκροί μαθητές στα Τέμπη και η απόφαση 15χρονης που σημάδεψε τη ζωή της 20 χρόνια πριν

Τραγωδία στα Τέμπη: Οι γιατροί σκέφτονται να «ξυπνήσουν» από το κώμα τον 20χρονο Γεράσιμο που επέζησε από το 1ο βαγόνι του μοιραίου τρένου

«Ιδιωτικά μπορεί και να έκλαψα!»: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει για την τραγωδία στα Τέμπη

Ρίγη συγκίνησης, το ανακοίνωσε ο αδελφός του: Υποτροφία στη μνήμη του Βάιου Βλάχου στο Τμήμα Γεωλογίας του ΑΠΘ