Τραγωδία στη Χαλκιδική: Γνωστός ποδοσφαιριστής άφησε τη τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα

Χαλκιδική: Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό ποδοσφαιριστή

Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη στη Χαλκιδική τις ημέρες του Πάσχα με ένα νεκρό γνωστό ποδοσφαιριστή. Το τροχαίο σημειώθηκε στο 2,5 χιλιόμετρο της νέας επαρχιακής οδού Ν. Μουδανιών – Κασσάνδρας.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος άντρας ελληνικής καταγωγής, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικά προστατευτικά κιγκλιδώματα λίγο μετά το δεύτερο χιλιόμετρο της νέας επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών – Κασσάνδρας στην Χαλκιδική, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Το θύμα είναι ο Στέλιος Αργυρίου, ποδοσφαιριστής ο οποίος φόρεσε τη φανέλα πολλών ομάδων της Χαλκιδικής όπως:

Τορωναίος Αθύτου, Κάσσανδρος Καλλιθέας, Άρης Κασσανδρείας, Αιγέας Πευκοχωρίου, Θύελλα Κρήνης, ΑΟ Σημάντρων, Θερμαϊκός Πορταριάς, Ηρακλής Νέας Φώκαιας Ερμής Ποτιδαίας.

Την είδηση του θανάτου του Στέλιου Αργυρίου γνωστοποίησε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα και της Ξάνθης, Γιώργος Σαϊτιώτης.

Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του Στέλιου Αργυρίου στη Χαλκιδική

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Σήμερα (17 Απριλίου 2023) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 2,5 χιλιόμετρο της νέας επαρχιακής οδού Ν. Μουδανιών – Κασσάνδρας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικά προστατευτικά κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 42χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.»

Πληροφορίες απο: metrosport.gr

Related posts

Προσοχή: Φιλέτο γαλοπούλας πασίγνωστης εταιρείας έχει λάθος ημερομηνία παραγωγής και λήξης

Πρώτη φορά στην Ελληνική Βουλή: Αυτός είναι ο ο βουλευτής που χτύπησε άλλο βουλευτή μέσα στην ολομέλεια

Απαγόρευση κυκλοφορίας ανńλικων κάτω των 13 ετών για 7 ώρες: Αποφασίστηκε