Τραγωδία στη χώρα μας: Πήγε για δουλειά και κατέρρευσε – Θρήνος για 63χρονο οικογενειάρχη

by Ioanna Themistocleous
Τραγωδία στη χώρα μας: Πήγε για δουλειά και κατέρρευσε – Θρήνος για 63χρονο οικογενειάρχη

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 63χρονος οικογενειάρχης σήμερα (1/10) το πρωί όταν κατέρρευσε ξαφνικά στο καρνάγιο το οποίο δούλευε στον Αλμυρό!

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, πρόκειται για τον Χρήστο Γιάτσιο από τα Κανάλια, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος σήμερα το πρωί, όπως κάθε μέρα, έφυγε από το σπίτι του και μετέβη στον Αλμυρό, όπου δούλευε σε καρνάγιο. Λίγα λεπτά αφότου ξεκίνησε να δουλεύει αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Συνάδελφοί του έσπευσαν για να τον βοηθήσουν ενώ στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε και μετέφερε τον άτυχο 63χρονο στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Το άγγελμα του θανάτου του έχει προκαλέσει οδύνη και θρήνο. Ο άτυχος άνδρας δούλευε χρόνια ως αυτοκινητιστής.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στις 11 το πρωί στα Κανάλια, ενώ αύριο αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Χαμός στην Μύκονο – Η κορυφαία εμφάνιση του καλοκαιριού – Έκανε βόλτα ντυμένη έτσι και τρελάθηκαν όλοι

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρός σεισμός 5,9 Ρίχτερ

Τάσος Χαλκιάς: Συγκινημένος για το σπίτι που κάηκε στο Πόρτο Γερμενό – Τι δήλωσε

Θρίλερ δίχως τέλος: Νέο μήνυμα του 112 – Εκκένωση σε επτά οικισμούς και στη βιομηχανική περιοχή

Σοκ για τον ρεπόρτερ του MEGA στον αέρα: Πυροσβεστικό παρά λίγο να τον πατήσει την ώρα που έκανε ρεπορτάζ – «Φύγε από εδώ! Δεν βλέπεις την κατάσταση;»

Προτεινόμενα