Τραγωδία στη Φθιώτιδα: 90χρονος κέρασε όλο το καφενείο, τους κάλεσε στην κηδεία του και έβαλε τέλος στην ζωή του

Φθιώτιδα: Ο άντρας αποχαιρέτησε συγγενείς και φίλους πριν βάλει τέλος στην ζωή του

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας στην Φθιώτιδα. Ένας άντρας 90 χρονών αυτοκτόνησε σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στηριζόμενο σε μαρτυρίες συγχωριανών του, το ίδιο πρωί είχε πάει στο καφενείο του χωριού και τους κέρασε όλους. Φεύγοντας τους ρώτησε αν θα πάνε στην κηδεία του, με τους ανθρώπους εκεί να τον πειράζουν καθώς δεν πίστεψαν ότι μιλούσε σοβαρά.

Φθιώτιδα: Άνείπωτη θλίψη για τον 90χρονο – Νόμιζαν οι συγγενείς πως τους έκανε πλάκα

Δυστυχώς, ο 90χρονος είχε πάρει την απόφασή του και ειδοποίησε μάλιστα, και κάποιους συγγενείς του καλώντας τους επίσης, στην κηδεία του. Πριν προλάβουν κι εκείνοι να ειδοποιήσουν και να ελέγξουν αν μιλούσε σοβαρά, ο ηλικιωμένος μέσα στο σπίτι όπου διέμενε μόνος του στο Παλαιοχώρι Δωριέων, έστρεψε πάνω του το κυνηγετικό όπλο που είχε και αυτοπυροβολήθηκε.

Ήταν πολύ καλός και αξιοπρεπής, όπως τον περιγράφουν όσοι τον ήξεραν. Στο σημείο έφτασαν περιπολικά του ΑΤ Αμφίκλειας προκειμένου να εξετάσουν όλα τα στοιχεία, για τη διερεύνηση της υπόθεσης που βύθισαν στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Related posts

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες

«Δίδυμοι» ισχυροί σεισμοί πολλών Ρίχτερ – Αισθητοί στην Αττική