Τραγωδία στη Κόρινθο: 15χρονος ο οδηγός που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρή η 18χρονη αδελφή του και ένας 16χρονος

Τραγωδία στη Κόρινθο: Σοκ από την αποκάλυψη πως ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου ήταν ένα 15χρονο αγόρι

Σοκάρει η είδηση πως ο ένας οδηγός του οχήματος που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο στη Κόρινθο, ήταν μόλις 15 ετών. Από την μοιραία σύγκρουση έχασαν την ζωή τους η 18χρονη αδερφή του και ένα 16χρονος φίλος τους.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν, σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr, αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονος Άγγλος κινούμενος προς Τρίπολη συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που βρισκόταν μπροστά του και οδηγούσε ο 15χρονος.

Η 18χρονη και ο 16χρονος που έχασαν τη ζωή τους είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η αδερφή του οδηγού κι ένας φίλος τους. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ο 15χρονος και ο 69χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου.

Τραγωδία στη Κόρινθο από το θανατηφόρο τροχαίο – Μόλις 15 χρονών ο ένας οδηγός

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος έκανε για κάποιο λόγο όπισθεν με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο που ακολουθούσε.

Τα αίτια του δυστυχήματος είναι υπό διερεύνηση, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής στα δύο θύματα.

Related posts

Αφρικανική σκόνη: «Πνiγnκαν» Αρχαία Ολυμπία, Καλαμάτα και Κιάτο – Συγκλονιστικές εικόνες

Νέος σεισμός πριν από λίγο ταρακούνησε την Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα