Τραγωδία στη Κρήτη: Συντετριμμένος ο πατέρας της 4χρονης – «Σώστε το παιδί μου»

Κρήτη: Σε σοβαρή κατάσταση το 4χρονο παιδί στο Παίδων ΠΑΓΝΗ

Το τετράχρονο κορίτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη Κρήτη όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Παίδων του ΠΑΓΝΗ. Το παιδί μετά από κατάποση φυστικιού εμφάνισε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα με αποτέλεσμα τη διασωλήνωση της στη ΜΕΘ.

Σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας του 4χρονου κοριτσιού που βρίσκεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Παίδων στο Ηράκλειο Κρήτης μετά από κατάποση φυστικιού το οποίο βρέθηκε στον δεξιό της πνεύμονα, προκαλώντας την πνευμονική ανεπάρκεια.

Ο πατέρας του παιδιού από τη Σαντορίνη συγκλονίζει με όσα λέει στον Alpha, όπου περιγράφει τις πρώτες στιγμές όταν αντίκρυσε τους διασώστες στους οποίους φώναζε, «σώστε το παιδί μου γιατί θα το χάσω».

Ανέφερε πως το κοριτσάκι είχε πολύ χαμηλό οξυγόνο στις μετρήσεις που έκαναν και δεν το πίστευαν θεωρώντας ότι έχει πρόβλημα το μηχάνημα.

Κρήτη: Δυστυχώς το τετράχρονο κορίτσι έπαθε πνευμονική ανεπάρκεια

Ένας από τους διασώστες που παρέλαβαν το παιδί μίλησε επίσης στον τηλεοπτικό σταθμό λέγοντας πως στο αεροσκάφος αναγκάστηκαν να προχωρήσουν στη διασωλήνωση της 4χρονης καθώς «ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το σταθεροποιήσουμε».

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Σαντορίνη όταν το μικρό κορίτσι έφαγε φυστίκια, τα οποία όμως της προκάλεσαν σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα, μπροστά στα έντρομα μάτια των γονιών της.

Το παιδί μεταφέρθηκε με επείγουσα αεροδιακομιδή από την Σαντορίνη στην Κρήτη και στη ΜΕΘ του Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσκομείου Ηρακλείου, όπου παραμένει διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για πνευμονική ανεπάρκεια.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα