Τραγωδία στη Πάτρα: Αυτό είναι το 5χρονο «αγγελούδι» που πέθανε στο φρικτό τροχαίο

by Εύα Ζαχαριάδη
Τραγωδία στη Πάτρα: Αυτό είναι το 5χρονο «αγγελούδι» που πέθανε στο φρικτό τροχαίο

Τραγωδία στη Πάτρα: Το 5χρονο κοριτσάκι που το πάτησε αυτοκίνητο

Ακόμα και οι γιατροί είχαν σοκαριστεί στο παιδιατρικό νοσοκομείου που μεταφέρθηκε το 5χρονο κοριτσάκι αφού το πάτησε αυτοκίνητο.

«Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο πράγμα» έλεγαν. Το 5χρονο κοριτσάκι είχε σοβαρό τραύμα σε όλη την κοιλιακή χώρα, στην κυριολεξία «ανοιχτό θώρακα» και, όσο και αν προσπάθησαν οι γιατροί με επικεφαλής τον Τάσο Γιακουμή στην Κ. Αχαΐα να «στομώσουν» τα τραύματα, φαινόταν αδύνατο.

Εκείνη την στιγμή, το μεσημέρι της Δευτέρας, έτυχε να υπάρχει ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας. Παρέλαβε το κορίτσι και το μετέφερε στο Καραμανδάνειο, ενώ από την αντίστροφη κατεύθυνση η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ με διασώστες είχε ξεκινήσει από την Πάτρα για να συναντήσει το άλλο ασθενοφόρο στο μέσον της διαδρομής.

Παρά την τεράστια κινητοποίηση, το 5χρονο κοριτσάκι δεν τα κατάφερε! «Έφυγε» κατά την μεταφορά του στο παιδιατρικό Νοσοκομείο. Λίγο νωρίτερα και ενώ βρισκόταν στην παραλία της Κ. Αχαΐα κοντά στις Αλυκές είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 23χρονη κοπέλα με συνεπιβάτιδα τη μητέρα της. Σύμφωνα με όσα είπε η οδηγός, το 5χρονο παιδάκι «πετάχτηκε» ξαφνικά μπροστά της και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Στην κυριολεξία το «συνέθλιψε» κάτω από τις ρόδες.

Στο σημείο συγκεντρώθηκαν οι γονείς του παιδιού και άλλοι ρομά. Όπως και στο Καραμανδάνειο. Ισχυρή και η παρουσία της Αστυνομίας. Οι ρομά θρηνούσαν και ταυτόχρονα ζητούσαν «εξηγήσεις» για την τραγωδία. Η κηδεία του κοριτσιού έγινε χθες. Συγγενείς άφησαν μερικά λουλούδια εκεί που έγινε η τραγωδία.

Τραγωδία στην Πάτρα: Το σημείο που συνέβη η φρικτή τραγωδία

Τραγωδία στη Πάτρα: Αυτό είναι το 5χρονο «αγγελούδι» που πέθανε στο φρικτό τροχαίο

Προτεινόμενα