Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Επέστρεφε από βάπτιση του εγγονιού της και έχασε τη ζωή της σε δυστύχημα στην Αιτωλοακαρνανίας

Αιτωλοακαρνανία: Νεκρή σε θανατηφόρο τροχαίο 62χρονη

Τραγική είναι η είδηση από την Αιτωλοακαρνανία, όπου μια 62χρονη γιαγιά έχασε την ζωή της επιστρέφοντας από την βάφτιση του εγγονού της, σκορπίζοντας θλίψη και θρήνο στους οικείους της.

Θανατηφόρο τροχαίο για 62χρονη από τον Πύργο στην Ε.Ο. Βόνιτσας- Λευκάδας. 

Μια ημέρα οικογενειακής ευτυχίας ακολούθησε τραγωδία στην εθνική οδό Βόνιτσας -Λευκάδας όπου κόπηκε το νήμα της ζωής της 62χρονης Γ.Φ. από τον Πύργο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το τραγικό δυστύχημα στην Αιτωλοακαρνανία

Η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα σε σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε σημερα το πρωί κοντά στον Άγιο Νικόλαο.

Η 62χρονη επέβαινε ως συνοδηγός στο ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγός της επιστρέφοντας από τα βαφτίσια του εγγονιού τους που έγιναν στην Λευκάδα, όπου διαμένει οικογενειακώς η μια τους κόρη.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, πλησίον του  Αγίου Νικολάου, σε σημείο που γίνονται έργα για τον νέο δρόμο Λευκάδα-Βόνιτσα το όχημα , στην προσπάθεια του οδηγού να προσπεράσει φορτηγό,  εξετράπη της πορείας του και κατέληξε εκτός δρόμου ενώ ακολούθησε πτώση του στα πέντα μέτρα

Η γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και στο νοσοκομείο της Λευκάδας όπου διακομίσθηκε απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο σύζυγός της τραυματίστηκε χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του.

Η προανάκριση για το δυστύχημα ενεργείται από τους αστυνομικούς του  Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας που σχημάτισαν δικογραφία .

Related posts

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη