Τραγωδία στην Ελασσόνα: Θρήνος για το μωρό που σκοτώθηκε ενώ ετοιμάζανε την βάπτισή του και το μοιραίο λάθος με το καθισματάκι

Ελασσόνα: Τραγωδία με νεκρό ένα μωρό 10 μηνών

Ένα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν 10 μήνες στην Ελασσόνα με αποτέλεσμα ένα μωρό να χάσει τη ζωή του. Η μητέρα του παιδιού έκανε ένα λάθος με το καθισματάκι του αυτοκινήτου.

Ειδικότερα, τον περασμένο Μάιο, στην Ελασσόνα, ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένα βρέφος.

Οι χαροκαμένοι γονείς, δύο μέρες πριν το δυστύχημα, ετοιμάζονταν να τελέσουν το μυστήριο του γάμου τους και της βάφτισης του αγοριού τους, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Το αυτοκίνητο οδηγούσε η μητέρα, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι, ενώ το μωρό ήταν δεμένο στο καθισματάκι του στη μπροστινή θέση.

Η γυναίκα ειδοποίησε αμέσως τον σύζυγό της και το ΕΚΑΒ, αλλά όπως καταγγέλλεται, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις, τόσο της ίδιας, όσο και των διερχόμενων οδηγών, το ασθενοφόρο άργησε 48 λεπτά για μια απόσταση μόλις 10 λεπτών.

Περίπου έναν χρόνο μετά, μιλώντας στο Star, ο Τηλέμαχος και η Παναγιώτα βασανίζονται από τις σκέψεις για το τι θα είχε συμβεί εάν είχε φθάσει νωρίτερα το ασθενοφόρο, ενώ η μητέρα του παιδιού αναγνωρίζει το λάθος της να βάλει το παιδικό καθισματάκι στη μπροστινή θέση, όπου άνοιξε ο αερόσακος.

Μετά την απώλειά του βρέφους, οι γονείς εύχονται ο θάνατος του μωρού τους να είναι ο τελευταίος και ζητούν να στελεχωθεί η περιοχή τους με ασθενοφόρα, καθώς όπως καταγγέλλουν, αυτή τη στιγμή ένα ασθενοφόρο εξυπηρετεί 52 χωριά.

H έκκληση των γονιών μετά το τραγικό δυστύχημα στην Ελασσόνα

Μετά την απώλειά του βρέφους, οι γονείς εύχονται ο θάνατος του μωρού τους να είναι ο τελευταίος και ζητούν να στελεχωθεί η περιοχή τους με ασθενοφόρα, καθώς όπως καταγγέλλουν, αυτή τη στιγμή ένα ασθενοφόρο εξυπηρετεί 52 χωριά.

Μάλιστα, η μητέρα, λίγες μέρες μετά τον χαμό του βρέφους, έστειλε email στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Υγείας για τα κενά στις υποδομές υγείας, ώστε να ληφθούν μέτρα και να μη θρηνήσει καμιά άλλη οικογένεια θύματα.

Δίπλα στους δύο γονείς στέκεται και ο δήμαρχος Ελασσόνας, υπογραμμίζοντας τα προβλήματα που υπάρχουν και την ανάγκη ενίσχυσης του τομέα του ΕΚΑΒ.

«Όσο περιμέναμε το ΕΚΑΒ, είχε ήδη φθάσει η Αστυνομία. Περαστικοί που βρέθηκαν στο σημείο του ατυχήματος έπαιρναν τηλέφωνο ξανά και ξανά και ούρλιαζαν «έχουμε μωρό στο δρόμο». Το ασθενοφόρο δεν είχε έρθει» επεσήμανε η κ. Παναγιώτα.

Από την πλευρά του, ο Τηλέμαχος σημείωσε «δώσαμε μια υπόσχεση στο παιδί μας. Να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας να έρθει έστω και ένα ασθενοφόρο με πλήρωμα στην Ελασσόνα».

Τέλος, ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Λάρισας, σε επικοινωνία με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ισχυρίστηκε πως το ασθενοφόρο χρειάστηκε 15 λεπτά για να φθάσει στο σημείο του ατυχήματος και συμπλήρωσε πως το μωρό ήταν ήδη χωρίς σφυγμό.

Σχετικό βίντεο εδώ:

Related posts

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη