Τραγωδία στην Καβάλα: Το ανατριχιαστικό σημείωμα του 56χρονου πριν δολοφονήσει τη 31χρονη και το παιδί τους, έγραψε μόνο 8 λέξεις

Καβάλα: Ανατριχίλα προκαλεί το σημειώμα του στυγερού δολοφόνου

Το πανελλήνιο είναι σοκαρισμένο από το στυγερό έγκλημα στην Καβάλα που συνέβη χθες Παρασκευή 30/9. Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το σημειώμα που άφησε ο δράστης πριν δολοφονήσει το 10 μηνών παιδί του και την 31χρονη πρώην σύντροφο του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κηδεία της 31χρονης μητέρας και του μωρού θα γίνουν στη Γερμανία, κατόπιν εντολής της μητέρας του θύματος.

Οι κάτοικοι στο χωριό Λεκάνη, βρίσκονται ακόμη σε σοκ, ενώ οι μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μιλούν χαρακτηρίζουν τον 56χρονο ψυχρό και κυνικό.

Ιδιοκτήτης καφενείου και οικογενειακός φίλος του ζευγαριού, Ευκλείδης Καλογερίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο με θέα» του ΑΝΤ1 και στην Φαίη Μαυραγάνη, υπογράμμισε ότι υπήρχε ένταση στην σχέση του 56χρονου με την εν διαστάσει και κατά 25 χρόνια νεότερη σύντροφο του, με επίκεντρο τον χωρισμό τους και την τύχη του παιδιού.

Σχετικά με τις φήμες πως η γυναίκα σκόπευε να φύγει στην Γερμανία με το παιδί, ο ίδιος επεσήμανε ότι η άτυχη μητέρα «δεν θα έφευγε στην Γερμανία, θα πήγαινε να τακτοποιήσει κάποια κληρονομικά και άλλα θέματα και θα γύριζε. Είχε πάει στο σπίτι του παππού της, αφού έφυγε από το πατρικό σπίτι του αυτόχειρα, στο οποίο ζούσαν μαζί».

Μετά από μια δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του μωρού κι ενώ η απόφαση έδειχνε να κλίνει υπέρ της μητέρας, ο άνδρας, που τελευταία, όπως σημειώνει ο φίλος του, είχε χάσει αρκετά κιλά και εμφανιζόταν πιεσμένος και προβληματισμένος, αποφάσισε να σκοτώσει το παιδί του και την γυναίκα με την οποία το έφεραν μαζί στην ζωή και εν συνεχεία να βάλει τέλος στην ζωή του.

Καβάλα: Οι 8 λέξεις που έγραψε ο δράστης πριν την τραγωδία

Και καταλήγει ο Ευκλείδης Καλογερίδης “βρήκαν ένα σημείωμα του αυτόχειρα που έλεγε ότι «εδώ αρχίζει η αγάπη μας και εδώ τελειώνει»”.

Από την πλευρά της, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος σημείωσε για το έγκλημα στην Καβάλα «αυτό το οποίο μου διαβίβασε η εντολέας μου είναι ότι και άλλη φορά είχε ξεστομίσει φραστικά βέβαια απειλές, γιατί είχε μία καραμπίνα ως κτηνοτρόφος ότι και θα τη σκοτώσει και θα σκοτώσει και το μωρό και θα αυτοκτονήσει».

Και προσθέτει «αυτός φοβότανε μήπως πάρει το μωρό και φύγει μόνιμα στη Γερμανία, κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, γιατί μάλιστα η κοπέλα νοίκιασε σπίτι στο χωρίο και τώρα τον Οκτώβρη θα έμπαινε στο σπίτι για να μείνουν στο ίδιο χωριό. Δεν την αγαπούσε. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ο άνθρωπος αυτός όταν γεννήθηκε το μωρό δεν πήγε καν στον τοκετό, επικαλούμενος ότι είχε δουλειές. Τα υπόλοιπα, να λέμε ότι την αγαπούσε, αυτά ανάγονται στη σφαίρα της παραφροσύνης».

Τέλος, η μητέρα της 31χρονης μητέρας, η οποία, τις προηγούμενες ημέρες, βρισκόταν στο πλευρό της, για το δικαστήριο που είχε το πρώην ζευγάρι για την επιμέλεια του 11 μηνών βρέφους, τόνισε στον Alpha για το έγκλημα στην Καβάλα «δεν το πιστεύω ακόμα. Είχε εμπιστοσύνη σε όλο τον κόσμο. Ήταν το καλύτερο κορίτσι που υπάρχει». Δεν άκουγε… Της έλεγα μην πας σε αυτόν στο χωριό. Σπούδαζε στη Γερμανία και ήθελε να κάνει ένα βιβλίο για το πώς ζουν οι άνθρωποι στο χωριό και εκεί τον γνώρισε. Της έλεγα «πώς έμπλεξες με αυτόν;». Στο τέλος μου είπε ότι «αυτό δεν ήταν αγάπη». Μετά το κατάλαβε. Είχαν τοξική σχέση. Την έκανε ό,τι ήθελε αυτός. Την ρωτούσα αν ήταν ευτυχισμένη και φοβόταν να μου πει την αλήθεια».

Related posts

Πώς να ενεργοποıήσετε στο κıνητό την εφαρμογή για εıδοποίηση πρıν τον σεıσμό

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες