Τραγωδία στην Κόρινθο: Η 18χρονη που σκοτώθηκε είχε χάσει τον κολλητό φίλο της σε τροχαίο πριν 1,5 χρόνο – Το προφητικό όνειρο που βγήκε αληθινό

Τραγωδία στην Κόρινθο: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την 18χρονη που σκοτώθηκε στο θανατηφόρο τροχαίο

Η 18χρονη Αναστασία ανασύρθηκε νεκρή μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο 15χρονος αδερφός της, στην Εθνική οδό Κορίνθου- Τριπόλεως. Δυστυχώς η 18χρονη κοπέλα έμελλε να βιώσει ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας.

Η μητέρα του φίλου της 18χρονης δεν αποκλείει να είχαν δυνατά μουσική στο αμάξι και έτσι ο 15χρονος να έχασε τον έλεγχο του οχήματος

Πριν από ενάμιση χρόνο, η αδικοχαμένη κοπέλα από την Κόρινθο είχε χάσει σε τροχαίο δυστύχημα τον κολλητό της φίλο. Και μάλιστα, σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το σημείο που άφησε την τελευταία της πνοή η 18χρονη στο Σπαθοβούνι.

Ο 19χρονος-τότε-φίλος της είχε τραυματιστεί θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του στο Κοκκώνι Κορινθίας. Είχε βγει με τους φίλους του για διασκέδαση και κατέληξε σε τραγωδία.

Το προφητικό όνειρο που είχε δει η 18χρονη Αναστασία που σκοτώθηκε στο θανατηφόρο τροχαίο στη Κόρινθο

Από τότε η 18χρονη ήταν βυθισμένη στη θλίψη για την απώλεια του φίλου της και μιλούσε καθημερινά με τη μητέρα του για να της δώσει κουράγιο. Όπως εξομολογείται η ίδια στο protothema.gr, πρόσφατα είδε ένα προφητικό όνειρο το οποίο δυστυχώς έμελλε να βγει αληθινό.

«Είχαμε μιλήσει μετά το τροχαίο και μου είχε πει ότι είδε ένα όνειρο με τον Θοδωρή μου. Της έλεγε στον ύπνο της ότι σύντομα θα έρθει κοντά της. Και τώρα έγινε αυτή η τραγωδία», λέει στο protothema.gr η κ. Αλεξία Γόγολα, μητέρα του αδικοχαμένου φίλου της 18χρονης.

Όπως τονίζει, τα δύο παιδιά ήταν πολύ αγαπημένα και η 18χρονη της είχε στείλει μήνυμα δύο ημέρες πριν από τη μοιραία σύγκρουση για να μάθει τα νέα της.

Related posts

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες

«Δίδυμοι» ισχυροί σεισμοί πολλών Ρίχτερ – Αισθητοί στην Αττική

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη