Τραγωδία στην Κρήτη: Ξεκληρίστηκε από κορονοϊό οικογένεια 3 ατόμων – Αρνητής κορονοϊού ο γιος

Τραγωδία στην Κρήτη: Μάλιστα ο γιος της οικογένειας ήταν αρνητής του κορονοϊού

Τραγωδία στην Κρήτη: Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Ηράκλειο Κρήτης. Από κορονοϊό πέθαναν και τα τρία άτομα μίας οικογένειας που απαρτιζόταν από μάνα, πατέρα και γιο. Μάλιστα ο γιος ήταν αρνητής του κορονοϊού και πιθανώς ο ίδιος μετέφερε και διέσπειρε τον κορονοϊό στους γονείς του.

Το τέταρτο μέλος της οικογένειας, η Μαρία ανέφερε στο TLIVE «Και εγώ κόλλησα κορονοϊο, αλλά είχα πιο καλή υγεία από τον αδερφό μου. Ο αδερφός μου δεν ήταν και αυτός υγιής. Ο πατέρας μου επίσης έπαθε κορονοϊό, είχε προβλήματα, αλλά δεν τα αντιμετώπισε. Και κόλλησε και η παπαδιά η μάνα μου. Καταστράφηκε και η μάνα μου. Μία θεία μου αρρώστησε και πήγαινα εγώ στο νοσοκομείο. Αλλά μου είπαν οι αποκλειστικές ότι εσύ Μαρία αποκλείεται να το κόλλησες. Γιατί αν το κόλλαγες εσύ, θα το κολλάγαμε και εμείς.

Ο αδερφός μου δεν πρόσεχε, δεν φορούσε ούτε μάσκα. Οπου πήγαινε στο Αρκαλοχώρι στο καφενείο δεν φορούσε τίποτα. Ναι ο αδερφός μου ίσως να μετέφερε τον ιό στο σπίτι. Είχαμε στο χωριό και άλλα άτομα με κορονοϊό και άλλους θανάτους. Εγώ είμαι πολύ καλά, αν δεν είχα τη στεναχώρια δεν θα είχα τίποτα. Ο πατέρας μου είχε σάκχαρο. Αλλά το ρύθμιζε με την ινσουλίνη. Το σοβαρότερο πρόβλημα ήταν ότι είχε γλαύκωμα και δεν έβλεπε».

Αυτά ήταν τα τρία άτομα της οικογένειας που έχασε την μάχη με τον κορονοϊό και προκάλεσε τραγωδία στο νησί της Κρήτης

Πρώτη έχασε τη ζωή της, η 86χρονη Βασιλεία Μαραγκάκη στις 3 Μαρτίου. Ακολούθησε ο σύζυγός της Νικόλαος Μαραγκάκης στις 20 Μαρτίου και ο 47χρονος γιος Μιχάλης στις 21 Μαρτίου.

Πηγή: creta24.gr

Related posts

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά

Πανıκός στον αέρα – Αναγκαστıκή προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο