Τραγωδία στο Γκάζι: Αυτός είναι ο 50χρονος που βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμου – Τι προκάλεσε τον θάνατο του

Γκάζι: Βρέθηκε νεκρός άντρας στην μέση του δρόμου

Φαίνεται πως δεν πρόκειται για μια ξεκάθαρη υπόθεση και θα χρειαστεί έρευνα της αστυνομίας, μέχρι να καταλήξουν στα ακριβή αιτία θανάτου του 50χρονου άντρα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο Γκάζι.

Θρίλερ με την υπόθεση θανάτου του 50χρονου άνδρα στο Γκάζι, καθώς οι αρχικές πληροφορίες για ξυλοδαρμό του μέχρι που κατέληξε φαίνεται να ανατρέπονται. Τα τελευταία στοιχεία αναφέρουν πως αιτία θανάτου του 50χρονου είναι η ανακοπή καρδιάς, κάτι που έχει ήδη περιπλέξει την έρευνα των αστυνομικών.

Περισσότερες πληροφορίες για τον θάνατο του 50χρονου στο Γκάζι

Πλέον αναμένονται περαιτέρω έρευνες για να διαλευκανθεί το αν η ανακοπή καρδιάς που υπέστη ο 50χρονος ήταν απόρροια του ξυλοδαρμού του ή αν οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Σε κάθε περίπτωση, το Newsbomb.gr νωρίτερα έφερε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες του άτυχου άνδρα, αλλά και όλες τις τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση.

Η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας αποκτά πλέον νέα διάσταση, καθώς η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ανακοπή καρδιάς. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το χτύπημα στο πρόσωπο (σ.σ. κάταγμα γνάθου και σπασμένα δόντια) του 50χρονου είναι πιθανό να προήλθε από πτώση συνεπεία της ανακοπής καρδιάς. Είναι, άλλωστε, το μοναδικό εμφανές χτύπημα που έχει αν και περισσότερα θα φανούν μετά τη νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει τις επόμενες 48 ώρες.

Η αρχική εκδοχή ήταν πως ο 50χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μετά από καυγά σε κάποια μαγαζί της περιοχής δεν αποκλείεται να μην ευσταθεί, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν μαρτυρίες ή βιντεοληπτικό υλικό που να το πιστοποιούν. Στον Κεραμεικό, πάντως, παραμένει κλιμάκιο της Ασφάλειας που «σαρώνει» την περιοχή, καθώς δεν εχει αποκλειστεί το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο