Τραγωδία στο Ηράκλειο: Αυτός είναι ο 21χρονος που «έσβησε» ξαφνικά στο σπίτι του, συγκλονισμένος ο Καλλιάνος

Ηράκλειο: Η ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε ο 21χρονος

Μόλις 21 χρονών παλικάρι, πέθανε ξαφνικά στο Ηράκλειο της Κρήτης ύστερα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε στο σπίτι του. Ο 21χρονος είχε πάρει τηλέφωνο τη μητέρα του να την ειδοποιήσει πως δεν αισθάνεται καλά.

Ο 21χρονος ήταν ο γιος του ιδρυτή των Μετεωκρητών Ζαχάρη Βάρδα – Τον βρήκε νεκρό η μητέρα του

Την τραγική είδηση γνωστοποίησαν οι διαχειριστές της ομάδας

Η ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε στο σπίτι που έμενε στο Ηράκλειο, ήταν όπως αποδείχθηκε η αρχή του τέλους της ζωής του. Ο 21χρονος τηλεφώνησε στη μητέρα του και ζήτησε βοήθεια. Δυστυχώς όμως δεν υπήρχαν χρονικά περιθώρια. Το παιδί κατέρρευσε και βρέθηκε λίγα λεπτά αργότερα νεκρό, από διασώστες του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν σπίτι. Στο σημείο πήγαν αργότερα και αστυνομικοί, που απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Κρήτη: Συγκλονισμένος ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος

Σοκαρισμένος, δηλώνει από την είδηση και ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος συνδέεται με φιλία με τον πατέρα του Μιχάλη Βάρδα, Ζαχάρη.

Σοκαρισμένος ο Καλλιάνος για το θάνατο του Μιχάλη Βάρδα: Μουδιασμένο παραμένει το Ηράκλειο και όχι μόνο, από τον αδόκητο χαμό του γιου του Ζαχαρία Βάρδα, ιδρυτή της ομάδας «Μετεωκρήτες», Μιχάλη Βάρδα.

Σοκαρισμένος, μεταξύ πολλών άλλων, δηλώνει από την είδηση και ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος συνδέεται με φιλία με τον πατέρα του αδικοχαμένου νέου και ο οποίος θέλησε μέσα από μια δημοσίευσή του στο γκρουπ, να στείλει τα συλλυπητήριά του στον Ζαχάρη Βάρδα.

Το σχόλιο του

Σε αυτήν αναφέρει: “Δεν έχω λόγια φίλε μου καλέ. Δεν έχω τη δύναμη να σε καλέσω να σου μιλήσω. Ειλικρινή συλλυπητήρια.”

Πώς πέθανε ο 21χρονος στο Ηράκλειο

Όλα δείχνουν πως ο θάνατος προήλθε από παθολογικά αίτια, ωστόσο περισσότερο φως θα ρίξει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που θα διενεργήσει ιατροδικαστής, εντός της ημέρας.

Είναι πραγματικά συγκλονιστικό ένας τόσο νέος άνθρωπος γεμάτος όνειρα και ελπίδες να χάνει τη ζωή του έτσι ξαφνικά από παθολογικά αίτια. Η μητέρα του απαρηγόρητη που δεν μπόρεσε να βοηθήσει παραπάνω το παιδί της δεν μπορεί να πιστέψει αυτό το τραγικό συμβάν που έγινε. Τα θερμά μας συλλυπητήρια και κουράγιο.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο και ώρα 1:00 το μεσημέρι, ενώ η σορός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό στις 12:30 το μεσημέρι.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη