Τραγωδία στο Κιλκίς: Τροχαίο με αγριογούρουνα στοίχισε την ζωή σε δυο άτομα

Κιλκίς: Νεκροί δυο άνθρωποι από τροχαίο με αγριογούρουνα

Σοκαρισμένη βρίσκεται η τοπική κοινότητα του νόμου, όπου δυο εθνοφύλακες έχασαν την ζωή τους ύστερα από σύγκρουση με αγριγούρουνα τα οποία βρέθηκαν στον δρόμο.

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία Πλαγιάς στο Κιλκίς από το τροχαίο-σοκ που σημειώθηκε χθες το βράδυ, αποτέλεσμα του οποίου ήταν να χάσουν τη ζωή τους δύο άτομα, ενώ ακόμη τέσσερις τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Το αδιανόητο τροχαίο που εμπλέκονται τρια οχήματα και μια αγέλη από αγριογούρουνα σημειώθηκε γύρω στις 23:30 το βράδυ της Δευτέρας (11/7), στο 62ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου.

Όπως έγινε γίνει γνωστό το δυστύχημα φέρεται να ξεκίνησε όταν ένα περιπολικό με οδηγό έναν 42χρονο αστυνομικό και συνεπιβάτες δύο συναδέλφους του (44 και 36 ετών) συγκρούστηκε με διερχόμενη αγέλη αγριογούρουνων. Παρά τις προσπάθειες του οδηγού, το όχημα εξετράπη της πορείας του. Σύμφωνα με τον κ. Χουρσεϊδης το περιπολικό ερχόταν από το πεδινό χωριό Δοϊράνη με κατεύθυνση το Κιλκίς, όπως αναφέρει το iefimerida.gr.

Πως ακριβώς έγινε το τραγικό δυστύχημα στο Κιλκίς

Εκείνη τη στιγμή ένας 56χρονος, που οδηγούσε αυτοκίνητο με πινακίδες της Βόρειας Μακεδονίας και κατευθυνόταν προς Δοϊράνη, πρόλαβε να βγει από τον δρόμο και να αποφύγει τη σύγκρουση, αν και τραυματίστηκε ελαφρά η 50χρονη συνοδηγός.

Ωστόσο, πίσω από αυτό το αυτοκίνητο κινούταν ένα άλλο ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν τα δύο θύματα από το Κιλκίς. Ο οδηγός δεν κατάφερε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το περιπολικό. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα οι δύο επιβάτες του ΙΧ να χάσουν τις ζωή τους. Από το τροχαίο τραυματίστηκαν και οι τρεις αστυνομικοί, με τις πληροφορίες να θέλουν τους δύο να είναι πιο σοβαρά. Oι τραυματίες νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας τα περιστατικά με τα αγριογούρουνα ολοένα και πληθαίνουν με υλικές ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες να είναι πλέον σχεδόν καθημερινό φαινόμενα τα τελευταία 4-5 χρόνια.

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό