Τραγωδία στον Ωρωπό: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 17χρονου ντελιβερά, «μου έλεγε δεν θα σε αφήσω ποτέ»

Ωρωπός: Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο του 17χρονου ντελιβερά

Σπαραγμός και ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο του 17χρονου ντελιβερά που έφυγε άδικα από τροχαίο δυστύχημα. Σε κατάσταση σοκ οι γονείς του 17χρονου παιδιού.

Ποινική δίωξη στον οδηγό του ΙΧ για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 17χρονο ντελιβερά

«Όλα τα καλύτερα λόγια έλεγε, δεν είχε κάτι κακό να πει, όλο μου έλεγε “μανούλα μου είμαι δίπλα σου, δεν θα σε αφήσω ποτέ”, τι να πω άλλο…», είπε συντετριμμένη η μητέρα του 17χρονου μιλώντας στο Star. Ο Βασίλης αγαπούσε πολύ τις μηχανές αλλά ποτέ δεν έτρεχε και πάντα φορούσε το κράνος, όπως και τη μοιραία νύχτα.

Ο 17χρονος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και όπως υπογράμμισε η μητέρα του, είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες για να το βγάλει.

Ωρωπός: Ξεσπά ο πατέρας του 17χρονου ντελιβερά

«Ό,τι και να λέω, ό,τι και να κάνω, η Δικαιοσύνη να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι να μένουν έξω», είπε ο πατέρας του 17χρονου νωρίτερα, μιλώντας στο Mega.

«Βγήκε ένα αμάξι από το αντίθετο ρεύμα και το παρέσυρε. Και ο οδηγός του ΙΧ ήταν πιωμένος», πρόσθεσε ο πατέρας του Βασίλη ο οποίος εργαζόταν ως ντελιβεράς και η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ από το αντίθετο ρεύμα. «Μου πήρε το παιδί… Αυτό τίποτε άλλο. Το παιδί μου δεν ξαναγυρνά πίσω».

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό