Τραμ: Επιστρέφει τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στο ΣΕΦ – Δείτε τις 11 νέες στάσεις προς Πειραιά

Τραμ: Δείτε αναλυτικά τις έντεκα νέες στάσεις προς Ακτή Ποσειδώνος και προς Φάληρο

Τραμ: Την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου αναμένεται να φτάσει το τραμ στο ΣΕΦ. Με το που φτάσει στο ΣΕΦ, θα τεθεί σε λειτουργία η επέκτασή του μέχρι τον Πειραιά. Προχθές, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, η γραμμή ηλεκτροδοτήθηκε και πραγματοποιήθηκαν δοκιμαστικά δρομολόγια.

Εκτός από την επιστροφή στο ΣΕΦ, ολοκληρώθηκε επίσης η ανακατασκευή μεταξύ των στάσεων ”Αγία Σκέπη” και ”ΣΕΦ”. Όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης «Παράλληλα με την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου που θα αλλάξει το πρόσωπο της Αττικής, συμβάλλουμε στην αναβάθμιση του δικτύου των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς της Αττικής και ειδικότερα στον Πειραιά, συμβάλλοντας σημαντικά στη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας της πόλης. Ο σεβασμός στο περιβάλλον, η βιώσιμη αστική κινητικότητα αποτελούν για εμάς προτεραιότητες, αδιαμφισβήτητες. Προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με γνώμονα το όφελος της Αττικής, των πολιτών και των υποδομών της».

Δείτε αναλυτικά τις 11 νέες στάσεις της επέκτασης προς τον Πειραιά

Τα έργα επέκτασης ξεκίνησαν την άνοιξη του 2013. Καθώς πλέον τα έργα ολοκληρώθηκαν, η γραμμή προς τον Πειραιά θα είναι μονής τροχιάς και κυκλική. Αυτό σημαίνει ότι η μετακίνηση θα είναι προς μία κατεύθυνση.

Οι νέες στάσεις με κατεύθυνση από Νέο Φάληρο προς Ακτή Ποσειδώνος είναι οι εξής: Γήπεδο Καραϊσκάκη – Μ. Ασίας – Λαμπράκη – Ευαγγελίστρια – Πλ. Δεληγιάννη – Δημαρχείο – Ακτή Ποσειδώνος.

Επίσης οι νέες στάσεις με κατεύθυνση από Ακτή Ποσειδώνος προς Φάληρο είναι οι εξής: Αγία Τριάδα – Πλατεία Ιπποδαμείας – 34ου Συντάγματος – Ανδρούτσου – Ομ. Σκυλίτση.

Related posts

Αφρικανική σκόνη: «Πνiγnκαν» Αρχαία Ολυμπία, Καλαμάτα και Κιάτο – Συγκλονιστικές εικόνες

Νέος σεισμός πριν από λίγο ταρακούνησε την Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα