Τρίκαλα: Κλειστός θα παραμείνει φέτος τα Χριστούγεννα ο Μύλος των Ξωτικών

Τρίκαλα: Η λειτουργία του αναστέλλεται αυτά τα Χριστούγεννα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού

Τρίκαλα: Σε σχετική ανάρτηση στο Facebook, ο Μύλος των Ξωτικών, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θέρετρο στα Τρίκαλα θα παραμείνει κλειστό. Η πανδημία του κορονοϊού δεν αφήνει περιθώρια για να λειτουργήσει όπως τις προηγούμενες χρονιές.

Ο Μύλος των Ξωτικών ανανέωσε το ραντεβού του με τους επισκέπτες για τις χριστουγεννιάτικες γιορτές του 2021. Ο Μύλος των Ξωτικών άνοιξε για πρώτη φορά στο κοινό το 2011 με τη στήριξη του Δήμου Τρικκαίων, χαρίζοντας για εννέα χρόνια χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Τρίκαλα: Κλειστός θα παραμείνει φέτος ο Μύλος των Ξωτικών

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Μύλου των Ξωτικών στην πόλη των Τρικάλων που φέτος θα μείνει κλειστός

Η ανακοίνωση λέει τα εξής:

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τα αμέτρητα μηνύματα, την αγάπη και το ενδιαφέρον σας! 🎅🏻🤶

Ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala δημιούργησαν το 2011 το μεγαλύτερο δωρεάν Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας. Ο Μύλος των Ξωτικών, στα 9 χρόνια λειτουργίας του, χάρισε εκατομμύρια χαμόγελα. Μετά λύπης αλλά με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνουμε την ακύρωση της φετινής διοργάνωσης. Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων προφύλαξης της Δημόσιας Υγείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου του κορονοϊού.

Κύριο μέλημα μας από την πρώτη στιγμή ήταν η ασφάλεια των πολιτών, των επισκεπτών αλλά και των συμμετεχόντων. Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους αμέτρητους επισκέπτες, τους επαγγελματίες και όλους τους συμμετέχοντες που στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια την προσπάθεια του Δήμου Τρικκαίων και ανέδειξαν το Μύλο των Ξωτικών και την πόλη των Τρικάλων ως τον απόλυτο Χριστουγεννιάτικο προορισμό.

Τα Τρίκαλα, η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, θα συνεχίσουν να ξεχωρίζουν και να λάμπουν μέσα από τον λαμπερό στολισμό και τις δράσεις που προγραμματίζονται με πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια όλων. Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι κάτι ξεχωριστό και η πόλη μας θα χαρίσει και πάλι μαγικές στιγμές.

Ανανεώνουμε το ραντεβού για τον 10ο Μύλο των Ξωτικών τον Δεκέμβρη του 2021.Μέχρι τότε Μείνετε δυνατοί, Μείνετε ασφαλείς, Μείνετε υγιείς, Μείνετε χαρούμενοι!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα