Τρίκαλα: Μέχρι και οι καρυοθραύστες φορούν μάσκες – Η έξυπνη κίνηση του Δήμου Τρικκαίων

Τρίκαλα: Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός της πόλης προσαρμόστηκε στα δεδομένα της πανδημίας

Τρίκαλα: Σχεδόν σε όλες τις περιοχές ανά την Ελλάδα, έχει ολοκληρωθεί ο χριστουγεννιάτικος στολισμός. Τα δέντρα έχουν φωταγωγηθεί και σε όλα τα κεντρικά σημεία των πόλεων υπάρχει μοναδικός στολισμός. Ο Δήμος Τρικκαίων αποφάσισε να μεταφέρει εντός της πόλης του τεράστιους καρυοθραύστες, οι οποίοι κανονικά βρίσκονται στο Μύλο των Ξωτικών ο οποίος δε θα λειτουργήσει φέτος.

Οι καρυοθραύστες τοποθετήθηκαν στην κεντρική πεζογέφυρα, στην κεντρική πλατεία και στον πεζόδρομο Ασκληπιού. Ακόμα και οι καρυοθραύστες φορούν μάσκες. Και αυτό αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα που θυμίζει σε όλους τα μέτρα τα οποία πρέπει να λαμβάνουν έως ότου να περιοριστεί ο ιός.

Τρίκαλα: Ακόμα και οι καρυοθραύστες φορούν μάσκες προστασίας

Τρίκαλα: Ακόμα και οι καρυοθραύστες φορούν μάσκες προστασίας

Τρίκαλα: Ακόμα και οι καρυοθραύστες φορούν μάσκες προστασίας

Τρίκαλα: Ακόμα και οι καρυοθραύστες φορούν μάσκες προστασίας

Εκτός από τον έξυπνο στολισμό στην πόλη των Τρικάλων, σχεδόν όλες οι περιοχές της χώρας έχουν «βάλει» τα γιορτινά τους

Χθες φωταγωγήθηκε το δέντρο στην Πλατεία Συντάγματος και το θέαμα είναι εντυπωσιακό. Πρόκειται για ένα φυσικό έλατο από το Καρπενήσι, ύψους 15 μέτρων. Στην πλατεία έχουν στολιστεί όπως κάθε χρονιά και όλα τα δεντράκια περιμετρικά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν παντού εντυπωσιακά φώτα.

Εκτός από την Πλατεία Συντάγματος, φωτισμένες είναι επίσης η Πανεπιστημίου, η Σταδίου και η Βασιλίσσης Σοφίας. Ενώ θα στολιστούν δέντρα σε πολλές πλατείες της Αθήνας.

Για παράδειγμα, στο Χαϊδάρι φωταγωγήθηκε το δέντρο ύψους 10 μέτρων το οποίο είναι τοποθετημένο στην πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο.

Στα Χανιά διαφορετικά πραγματοποιήθηκε φέτος η φωταγώγηση στο ενετικό λιμάνι εξαιτίας των συνθηκών. Η φωταγώγηση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά.

Και στην Αλεξανδρούπολη φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο συμβολικά έξω από το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης. Μάλιστα στη Θεσσαλονίκη θα στολιστούν όλα τα νοσοκομεία της πόλης, ως ευχαριστώ για την μάχη που δίνει το προσωπικό με τον κορονοϊό.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα